Search

Πρώτη μεταγραφή ενόψει Γ’ Εθνικής για την ΑΕΔ ο Αποστόλης Σαραντίδης!

«Μπάσιμο» στις μεταγραφές ενόψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική έκανε η ΑΕ Διδυμοτείχου που απέκτησε τον Αποστόλη Σαραντίδη.

Την περσινή σεζόν ο 22χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στην Δόξα Θεολόγου Ποτού και στον Άρδα Καστανεών εκπληρώνοντας το στρατιωτικό του. Η καταγωγή του είναι από την Στέρνα Ορεστιάδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις υποδομές των Λεβαδειακού και Πανθρακικού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του 22χρονου (22/9/98) επιθετικού Αποστολη Σαραντιδη.

Ο 22χρονος με καταγωγή από την Στέρνα Ορεστιάδας ξεκίνησε στον Ορέστη και μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού ,στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό όπου με την K20 της ομάδας έκανε εξαιρετική σεζόν, έπειτα αφήνοντας πίσω του τα τμήματα υποδομής αγωνίσθηκε πρόπερσι στην Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων και πέρυσι στην Γερμανία και την Werdohl στην οποία πέτυχε 20 γκολ!

Πέρσι ξεκίνησε την χρόνια στην Δόξα νέου Θεολόγου Ποτου και τελείωσε στον Αρδα Καστανεων λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά παραγωγική χωρίς τραυματισμούς.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Αρδα Καστανεων για την συμβολή της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αποστόλη Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.»

Η ανακοίνωση του Άρδα για την παραχώρηση του παίκτη:

«Ανακοινώνουμε την συμφωνία μας για την παραχώρηση του Αποστόλη Σαραντίδη στην Α.Ε. Διδυμοτείχου, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή, και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή!

Ο Αποστόλης ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Γενάρη και αν και πρόλαβε να “γράψει” μόλις 5 συμμετοχές με 405′ αγωνιστικά λεπτά κατάφερε να σημειώσει 3 τέρματα και να μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

Στα 22 του χρόνια οι φιλοδοξίες του σίγουρα βλέπανε ψηλότερα απο την συμμετοχή, έστω κι αν πήρε τις εγγυήσεις πως και φέτος ο Άρδας θα είναι στους διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή, σε ένα πρωτάθλημα που όπως αρχικά τουλάχιστον φαίνεται δεν θα έχει καν Ά και ΄Β, και κάποιες ομάδες προφανώς και θα είναι ιδιαίτερα αδύναμες.

Εις στο επανιδείν, Απόστολε!»

Share it