Search

Πήρε το ΟΚ απο την ΕΠΟ και κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης ο ΑΟ Κότινου!

Και επίσημα μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αποτελεί ο Αθλητικός Όμιλος Κότινου, που πήρε το “πράσινο φως” απο την ΕΠΟ και πλέον μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Κότινου που θα έχει έδρα στην πόλη της Ξάνθης αποτελεί μια έμπνευση χρόνων μιας παρέας φίλων απο το χωριό του Κότινου που πλέον έγινε πραγματικότητα και έτσι πλέον θα υπάρχει εκπροσώπηση για το ημιορεινό χωριό που βρίσκεται στο κέντρο του Νομού και ανήκει στο Δήμο Μύκης. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για την διοίκηση, τον προπονητή αλλά και το ρόστερ της ομάδας.

Ανακοίνωση καλοσωρίσματος εξέδωσε η ΕΠΣ Ξάνθης για την ένταξη του ΑΟ Κότινου στο δυναμικό της Ένωσης:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης καλωσορίζει τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΤΙΝΟΥ στη δύναμη της και εύχεται σε Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και Φιλάθλους της ομάδας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Επίσης η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως άλλα δυο σωματεία βρίσκονται στην τελική φάση κατάθεσης δικαιολογητικών έτσι ώστε να εγγραφούν στη δύναμη της και στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λάβουν Αριθμό Μητρώου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Share it