Search

Μόνο νίκη με Αστέρα για να ξεμπερδεύει ακόμα και με…μείον βαθμούς η Ξάνθη!

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί απο το πρωί στην ΠΑΕ Ξάνθη μετά την απόφαση του CAS με το μεγαλομέτοχο να αντιδρά με ανακοίνωση μόλις 4 λέξεων(δείτε ΕΔΩ) ωστόσο επειδή στην…Ελλάδα είμαστε άπαντες στον σύλλογο έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ασχέτος αν θα έρθουν άμεσα η μέσω της Επιτροπής Εφέσεων οι 7 βαθμοί πίσω στην Ξάνθη θέλουν να εξασφαλίσουν την οριστική τους παραμονή ακόμη και με αφαίρεση βαθμών(!) και αυτο θα συμβεί μόνο με ΝΙΚΗ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Βλέπεται η Ξάνθη των 23 βαθμών θέλει μόνο νίκη για να κλειδώσει την 32η συνεχόμενη παρουσία της στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου ασχέτως της αποφάσεις των δικαστηρίων.

Κι αυτό καθώς σε περίπτωση που υπάρξει νικητής στο ματς του Πανιώνιο με τον Παναιτωλικό η Ξάνθη με δική της νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή ακόμη και με -12! Καθώς σε νίκη της Ξάνθης και ήττα του Πανιωνίου οι ξανθιώτες πάνε στο +4 μια στροφή πριν το τέλος, ενώ σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Νέας Σμύρνης η ομάδα της Θράκης θα ειναι στο +3 απο τον Παναιτωλικό απο τον οποίο όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία οπότε και πάλι σώζεται.

Αυτο βέβαια πάντα σε περίπτωση νίκης της Ξάνθης, και αυτο είναι αποφασισμένοι στον σύλλογο άπαντες να κυνηγήσουν, άλλωστε η Ξάνθη στα προηγούμενα δύο ματς στο “σπίτι” της έχει μια νίκη με τον Ατρόμητο και μια ισοπαλία με τον Παναιτωλικό σε ένα ματς πάντως που ήταν ανώτερη του αντιπάλου της. Έτσι και κόντρα στον Αστέρα η Ξάνθη δεν είναι αδιάφορη με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ να θέλουν να κλειδώσουν την παραμονή ακόμα και με την άδικη αφαίρεση που έχει υποστεί η ομάδα

Share it