Search

Μαρτίνς: «Σημαντικό για την ομάδα να έχει παίκτες όπως ο Τοροσίδης»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη επί του Άρη και είπε αρχικά ότι… «ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Από κάποιους παίκτες έλειπε ο ρυθμός καθώς δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν πολύ. Κάναμε αρκετά λάθη, ωστόσο είχαμε ευκαιρίες και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν», είπε και ρωτήθηκε για τα πολλά νέα πρόσωπα στην 11αδα. «Αυτή είναι η χαρά του προπονητή, δηλαδή να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ. Το είχα υποσχεθεί και ήταν σημαντικό για μένα γιατί ακόμη κι όταν δεν έπαιζαν ήταν πολύ σωστοί επαγγελματίες».

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ρωτήθηκε για την ασίστ του Βασίλη Τοροσίδη στο 3ο γκολ της ομάδας του, η οποία μάλιστα πανηγυρίστηκε. «Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που έπαιξε αλλά τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Αβραάμ είναι δύο πολύτιμοι παίκτες. Η δουλειά του φαίνεται από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και είναι σημαντικός για την ομάδα».

Για τον χρόνο συμμετοχής του Ραντζέλοβιτς ως δεξί μπακ υποστήριξε ότι… «ήταν ένα από τα παιχνίδια που μας επιτρέπουν δοκιμές. Μπορεί να το κάνει και ο Μπρούνο. Σε τέτοια ματς μπορούμε να κάνουμε δοκιμές», ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη. «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες του Άρη για την απόδοσή τους και το πνεύμα που δείχνουν, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και στον προπονητή τους», κατέληξε.

Share it