Search

Στην…άκρη η Ξάνθη απο την Ε.Ε. της ΕΠΟ που επέλεξε Ριζούπολη για τον τελικό του Κυπέλλου! Απειλεί με μηνύσεις ο Ολυμπιακός!!!

Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που άφησε στην άκρη την πρόταση του Δήμου Ξάνθης για το Xanthi Arena

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου, ο οποίος ως γνωστόν θα είναι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης. Διότι πέρασε κατά πλειοψηφία στη σημερινή ΕΕ της ΕΠΟ η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας για γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης ο τελικός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου (21:00).

Δώδεκα μέλη της ΕΕ ψήφισαν υπέρ της Ριζούπολης, ενώ υπήρχαν 4 «παρών» (από Γραμμένο τους Μπουτσικάρη, Γκαγκάτση και Ασλανίδη) ενώ «όχι» ψήφισε ο Τάκης Αγραφιώτης, αντιπροτείνοντας «Γ. Καραϊσκάκης» και Παγκρήτιο, για τα οποία δεν το συζήτησε καθόλου η Επιτροπή (διότι το πρώτο είναι η έδρα των Πειραιωτών και το δεύτερο δεν μπορεί να φιλοξενήσει ματς), αλλά και το «Κλ. Βικελίδης».

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους για ορισμό του αγώνα στη Ριζούπολη, κάνοντας λόγο για «κιτρινόμαυρη» περιοχή, μια και το γήπεδο βρίσκεται κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα στο Λιμάνι δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά της ΕΠΟ. 

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει: “Έκανε αποδεκτή την ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στο γήπεδο της Ριζούπολης, στις 26 Ιουλίου 2020. Στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θα τηρηθεί εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικό πρωτόκολλο.”

Share it