Search

Μέσω Σερβίας ανακοινώθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό!

ΟΟλυμπιακός περίμενε τις προσεχείς ημέρες τον Νίκολα Τσούμιτς στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους δανεικούς, πλην όμως θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη. Κι αυτό γιατί ο νεαρός εξτρέμ, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ραντνίτσκι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε επίσημα ο σερβικός σύλλογος.

Ο κορονοϊός σαρώνει στη Σερβία και το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα δεν μένει ανεπηρέαστο. Αρχικά βρέθηκαν θετικοί στον ιό πέντε ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, στη συνέχεια τρεις της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, δύο της Παρτιζάν, ενώ εσχάτως η Ραντνίτσκι Νις με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Sportski Zurnal» γνωστοποίησε πως ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και θα δοκιμαστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Στέφαν Μιχαίλοβιτς έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά την επιστολή του σερβικού συλλόγου τονίζεται:

«Δύο ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα της Ραντνίτσκι έχουν προσβληθεί από τον Cοvid-19. Πρόκειται για τους Στέφαν Μιχαίλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, όπως και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Νταβόρ Μπερμπέρ. Ακόμη εφτά ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Από την στιγμή που ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ζητούμε να γίνουν τεστ σε όλη την ομάδα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο προκειμένου να μπουν σε καραντίνα όσοι έχουν βρεθεί θετικοί για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό για εμάς και δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο κανένα άνθρωπο.

Share it