Search

Διπλό με ασίστ Τοροσίδη και ντεμπούτο Ξενιτίδη ο Ολυμπιακός, ξέφυγε στη δεύτερη θέση η ΑΕΚ!

Με το διπλό έφυγε από το Κλεάνθης Βικελίδης ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 2-4 του Άρη, σε ματς με διπλή Θρακιώτικη εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα σε όλο το 90λεπτο και για πρώτη φορά μετά το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία τον Φεβρουάριο, αγωνίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ξανθιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού μάλιστα έβγαλε την ασίστ στον Μασούρα για το 0-3 στις αρχές του δευτέρου μέρους, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Παράλληλα το ντεμπούτο του στη Super League πραγματοποίησε ο Γιώργος Ξενιτίδης. Ο νεαρός ξανθιώτης μέσος των Πρωταθλητών Ελλάδας, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό στη θέση του Λοβέρα, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα Πρωταθλήματος, μετά τις προηγούμενες συμμετοχές του στο Κύπελλο Ελλάδας, στα ματς με τον Άρη Αβάτου και την Καλαμάτα.

Στα άλλα δύο ματς της 7ης αγωνιστικής των Play-Off, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ και ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς στη δεύτερη θέση, με τον Πέτρο Μάνταλο να αγωνίζεται για 80 λεπτά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρης-Ολυμπιακός 2-4

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0

Η βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές:

  1. Ολυμπιακός 85
  2. ΑΕΚ 65
  3. ΠΑΟΚ 61
  4. Παναθηναϊκός 52
  5. Άρης 38
  6. ΟΦΗ 36

Share it