Search

Απίστευτο κι όμως έμμεση παραδοχή…πολυιδιοκτησίας με Ολυμπιακο απο τον Άρη!!!

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση που θα έπρεπε ήδη να είχε θορυβήσει όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, την Ε.Ε.Α. αλλά φυσικά και του ίδιου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προχώρησε η ΠΑΕ Άρης και μάλιστα με επίσημη…διαρροή!

Απο χθές(7/7) έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακος αγοράζει τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία απο τον Ερυθρό Αστέρα, δίνοντας μάλιστα τον παίκτη όπως έκανε και με αρκετούς τα τελευταια χρόνια δανεικό στον Άρη. Με την ομάδα του Άρη να βγάζει ανακοίνωση που τονίζει πως δεν τον παίρνει δανεικό αλλά αυτός είναι που τον…αγοράζει απο την ομάδα της Σερβίας αλλά με την βοήθεια του Ολυμπιακού!!!

Συγκεκριμένα στην Αλκμήνης τονίζουν ότι η ομάδα που αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από τους Σέρβους είναι ο Άρης έναντι συγκεκριμένου τιμήματος. Παρά ταύτα η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού(!) λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει οι Θεσσαλονικείς δεν τους επιτρέπει να εγγράψουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές κι όλα αυτά με σκοπό ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Άρη: «Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα».

Αναλυτικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης και τα συμπεράσματα δικά σας…:

«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».

Share it