Search

Αίτημα του Δήμου Ξάνθης στην ΕΠΟ για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου στην Ξάνθη!

Στην υποβολή αιτήματος προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην Ξάνθη και το γήπεδο “Xanthi Αrena” προχώρησε επίσημα ο Δήμος Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το xanthi2.gr, ο Δήμος Ξάνθης κατέθεσε σχετικό αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά το αδιέξοδο που παρατηρείται στις διαβουλεύσεις με τους δύο φιναλίστ ΑΕΚ και Ολυμπιακό και την άρνηση της ομάδας του Πειραιά για τελικό στο γήπεδο Ριζούπολης.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, στόχος του αιτήματος, είναι να αναδειχθεί ότι η Ξάνθη είναι ασφαλής προορισμός, μετά την μεγάλη καταστροφή που έχει προκαλέσει η παρατεταμένη έξαρση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Για το σχετικό ζήτημα έχει ζητηθεί η έγκριση του ΕΟΔΥ ενώ φέρεται να έχει προηγηθεί συμφωνία με την ΠΑΕ Ξάνθης, ιδιοκτήτρια του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict θετική σε αυτή την πρόταση παρουσιάζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ και ο Ολυμπιακός που άλλωστε έχει και δύο ξανθιώτες στις τάξεις του(Τοροσίδη και Ξενιτίδη) παρότι σκεπτικός δεν φαίνεται να διαφωνεί με την σκέψη για διεξαγωγή του αγώνα στην Ξάνθη το αντίθετο μάλιστα. Ενώ και η ΕΠΟ μοιάζει θετική σε αυτή την επιλογή.

Πλέον όλα είναι στα χέρια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που μετά και την έγκριση του ΕΟΔΥ θα κληθεί να αποφασίσει ανάμεσα στις αρκετές είναι η αλήθεια επιλογές(πέντε ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάνος Γαβριηλίδης).

Share it