Search

Pre Game: Για το φιλί της ζωής στην Λαμία η Ξάνθη (6/7, 19:30)

Μετά την ήττα της στη Νέα Σμύρνη, η Ξάνθη δίνει δεύτερο στη σειρά παιχνίδι εκτός έδρας, με το μέλλον πλέον άγνωστο καθώς έχει ισόβαθμο τον Παναιτωλικό και ένα βαθμό πίσω τον Πανιώνιο. Η κλήρωση έφερε τη Λαμία ρυθμιστή, καθώς υποδέχτηκε Παναιτωλικό, Πανιώνιο και τώρα την Ξάνθη. Νίκησε τον πρώτο και έχασε από τον δεύτερο. Ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη στις τελευταίες θέσεις παιχνίδι.

Η Λαμία

Η Λαμία έφυγε με την ισοπαλία από το Βόλο, έχοντας στον πάγκο της το Γιώργο Πετράκη για πρώτη φορά. Η παράδοση συνεχίστηκε και όπως και οι προηγούμενοι τέσσερις προπονητές της ομάδας, δεν μπόρεσε και αυτός να νικήσει στο ντεμπούτο του!
Ξεκίνησε με τη νίκη επί του Παναιτωλικού τα πλέι άουτ, που είναι η μοναδική της στα 13 τελευταία για το πρωτάθλημα.

Έχει φτάσει τις 14 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, 16 μαζί με το Κύπελλο!

Εντυπωσιακή σύμπτωση: Σε όλες τις ισοπαλίες της με σκορ, πάντα σκοράρει πρώτη και πάντα ισοφαρίζεται! Έχει πέντε ισοπαλίες με 0-0 και δύο με 2-2, με τον Ατρόμητο και με τον Άρη, που ισοφαρίστηκε δύο φορές από τον Ατρόμητο και από 2-0 σε 2-2 με τον Άρη! Οι άλλες επτά ισοπαλίες είναι με 1-1, και σε όλες προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε! Δεν έχει ισοπαλία σε αγώνα που δέχτηκε πρώτη γκολ ή που βρέθηκε πίσω στο σκορ! Όποτε έχει δεχτεί πρώτη γκολ είτε χάνει, εννέα φορές, είτε κερδίζει, μια τον ΟΦΗ!

Λέγοντάς το και διαφορετικά σε 12 περιπτώσεις που προηγήθηκε στο σκορ, τέσσερις κέρδισε και εννέα ήλθε ισόπαλη, δεν έχασε ποτέ!

Στην κανονική περίοδο

Η περσινή καλύτερη ομάδα της περιφέρειας, τερμάτισε 11η φέτος και θα ήταν 12η, αν δεν είχε την ποινή της η Ξάνθη.

Με 19 γκολ είχε την δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά τον Πανιώνιο.

Έκανε 12 ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε με οκτώ αγώνες χωρίς νίκη και έκανε τρεις νίκες διαδοχικές νίκες το Νοέμβριο, από τις συνολικά πέντε σε όλο το πρωτάθλημα! Μάλιστα τις τέσσερις από τις πέντε τις έκανε σε διάστημα 35 ημερών!

Η νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου στις 5 Ιανουαρίου ήταν η μοναδική στα 13 του δεύτερου γύρου.

Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Ολυμπιακό.

Η Λαμία εντός έδρας

Ξεκίνησε τα πλέι άουτ με νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά έχασε από τον Πανιώνιο. Η νίκη επί του Παναιτωλικού είναι η μοναδική στα οκτώ  τελευταία, όπου έχει ακόμα τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πριν χάσει από τον Πανιώνιο δεν είχε χάσει τέσσερα παιχνίδια.

Αμέσως πριν είχε κερδίσει τρία στη σειρά, με τελευταίο στις 8 Δεκεμβρίου τον ΟΦΗ, ενώ δεν είχε χάσει τα πρώτα οκτώ στην έδρα της, μέχρι να τη νικήσει ο Ολυμπιακός.

Έβαλε δύο γκολ στον Άρη και δύο στον Παναιτωλικό, αφού είχε βάλει συνολικά μόλις ένα γκολ στα πέντε προηγούμενα.

Στην κανονική περίοδο

Έκανε τις περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας από κάθε άλλη ομάδα, οκτώ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Έκανε τις τέσσερις ισοπαλίες στα πρώτα τέσσερα!

Καμία ομάδα της περιφέρειας δεν νίκησε μέσα στη Λαμία στη σεζόν. Από ομάδες της περιφέρειας έχει μια ήττα πρόπερσι από την Ξάνθη και μια πέρσι από τον Παναιτωλικό.

Η Ξάνθη
Έχασε από τον Πανιώνιο, μετά από τη νίκη επί του Ατρομήτου στην έδρα της. Με μια όμως νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της και με την ποινή της αφαίρεσης βαθμών, βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Έχει τέσσερις νίκες στα 24 τελευταία, ενώ είχε πέντε νίκες στα έξι πρώτα της σεζόν!

Έχει πέντε ισοπαλίες στα 10 τελευταία, αφού είχε δύο στα 20 πρώτα!

Έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τον Άρη στη φάση των «16».

Στην κανονική περίοδο…

Μέχρι να παίξει με τον Ατρόμητο στην προτελευταία αγωνιστική, χωρίς να έχει βγει η ποινή των 12 βαθμών, είχε ελπίδες για τα πλέι οφ. Η ήττα της έσβησε τις ελπίδες, αλλά έκλεισε το πρωτάθλημα με ισοπαλία στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ.

Στα έξι πρώτα μάζεψε 15 βαθμούς και από τότε σε 20 παιχνίδια έχει πάρει μόλις άλλους 15!

Δεν σκόραρε σε 14 από τα 26 παιχνίδια, περισσότερα από τα μισά!

Έβαλε μόνο τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όσα και ο Πανιώνιος, τα λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες.

Μπήκαν μόλις 13 γκολ στα 24 παιχνίδια της στο πρώτο ημίχρονο! Έχει βάλει τέσσερα και έχει δεχτεί εννέα! Στα δεύτερα ημίχρονα έχουν μπει 40! Τα 17 η Ξάνθη και τα 23 οι αντίπαλοι. Τα 16 από τα 26 ημίχρονά της είναι 0-0!

Έχει τα περισσότερα ισόπαλα πρώτα ημίχρονα, 17 από τα 26 παιχνίδια.

Μόνο ο Άρης κατάφερε να τη νικήσει δύο φορές στη σεζόν. Η Ξάνθη είναι η μοναδική ομάδα, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πανιώνιο. Νίκησε δύο φορές μόνο το Βόλο.

Η Ξάνθη εκτός έδρας

Έχασε και τα δύο παιχνίδια εκτός στα πλέι άουτ στο Βόλο και τη Νέα Σμύρνη.

Δεν έχει κερδίσει τα έξι τελευταία, με πέντε ήττες και μια ισοπαλία.

Έχει να κερδίσει από τις 11 Ιανουαρίου, στο Βόλο τότε. Και η τελευταία της ισοπαλία είναι στη Νέα Σμύρνη στις 8 Φεβρουαρίου. Στα δύο γήπεδα, που έχασε στα πλέι άουτ.

Έχει μια νίκη στα 11 τελευταία, έχοντας χάσει τα εννέα από αυτά.

Έχει βάλει δύο γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια, μετά το 3-1 στο Βόλο.
Έχει σκοράρει μόνο σε τρία από τα 11 τελευταία.

Έχει πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο Βόλο συγκεκριμένα, και εννέα στο δεύτερο. Έχει δεχτεί 11 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 25 στο δεύτερο.

Μεταξύ τους

Τέσσερα από τα έξι παιχνίδια τους έχουν λήξει 0-0! Και τα τρία στην Ξάνθη. Ωστόσο και στα άλλα δύο έχει μπει από ένα γκολ.

Έχει πετύχει ένα γκολ η κάθε ομάδα στα έξι μεταξύ τους παιχνίδια! Αυτά τα δύο γκολ τα έχουν πετύχει ένας παίκτης από τις Ονδούρες και ένας από τη Βολιβία!
Η Λαμία δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία και δεν έχει δεχτεί γκολ σε αυτά,, ενώ η Ξάνθη δεν είχε χάσει τα τέσσερα πρώτα και δεν είχε δεχτεί γκολ σε αυτά.

Η Λαμία δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα έξι παιχνίδια, η Ξάνθη δεν έχει βάλει γκολ στο δεύτερο των έξι αγώνων!

Μεταξύ τους με τη Λαμία γηπεδούχο

Υπάρχουν τρία διαφορετικά αποτελέσματα. Η Ξάνθη κέρδισε το πρώτο, το δεύτερο ήταν ισόπαλο και το φετινό το πήρε η Λαμία. Μετά την ήττα στη Λαμία, η Ξάνθη απομάκρυνε τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ.

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 4

Νίκες Ξάνθης: 1

Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Ξάνθης: 1

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου
23.11.2019: Λαμία – Ξάνθη 1-0
(54’ σουτ Μπεχαράνο)
16.02.2020: Ξάνθη – Λαμία 0-0

Share it