Search

Αποθέωσε Μάνταλο ο Ολιβέιρα: «Έχει καταπληκτική ποιότητα»

Το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου για τη συνεργασία που έχουν στην επίθεση έπλεξε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 1-4 επί του Αρη.

Ο Ολιβέιρα μιλώντας στη NOVA μετά το 4-1 της ΑΕΚ επί του Άρη έσταξε… μέλι για τον Θρακιώτη αρχηγο της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο. Τόσο για την ασίστ που του έδωσε όσο και για τη γενικότερη συνεργασία τους, ενώ αναφέρθηκε και στη συνολική δουλειά των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος επιθετικός στη NOVA:

Για το αν έβγαλε κάτι από πάνω του μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που το πανηγύρισα ήθελα να βγάλω κάτι, αλλά είναι κάτι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στο δεύτερο μέρος όπως είπε ο Καρέρα: «Νομίζω πως ο προπονητής έχει δίκιο. Αλλά στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Μάλλον ο προπονητής αναφέρεται και στην επιθετική άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ. Θεωρώ πως και στα δύο ημίχρονα η απόδοση ήταν ικανοποιητική».

Για το ποιο από τα δύο γκολ που σημείωσε ξεχωρίζει: «Και τα δύο γκολ είναι όμορφα. Το πρώτο έχει να κάνει με την κλασική κίνηση του επιθετικού. Στο δεύτερο έκανα κίνηση στα δεξιά. Ο Μάνταλος κατάλαβε την πρόθεσή μου και μου έδωσε την ασίστ. Όταν παίζεις με τον Μάνταλο, χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τους άλλους συμπαίκτες μου, αλλά ο Πέτρος έχει αυτή τη λεπτομέρεια στην ποιότητα. Καταλαβαινόμαστε πολύ καλά και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Για το αν θεωρεί τον Μάνταλο από τους καλύτερους που έχει συνεργαστεί: «Ένας καλός επιθετικός είναι εκείνος που βοηθάει στο σύνολο. Ο Πέτρος έχει καταπληκτική ποιότητα. Ο τρόπος επαφής της μπάλας είναι φοβερός. Είναι ένας από τους καλύτερους. Δεν θα πω ότι είναι το καλύτερο δεκάρι που έχω συνεργαστεί γιατί στην Μπενφίκα ήμουν με τον Αϊμάρ, οπότε αυτός είναι το νούμερο ένα».

Για το πως νιώθει μετά τον τραυματισμό του: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά ότι δούλεψα πολύ. Προσπαθώ όσο δυνατότερα γίνεται. Είμαι ο πρώτος που πάω στο προπονητικό κέντρο και ο τελευταίος που φεύγω. Δουλεύουμε καλά στη φυσική κατάσταση όλοι από την επίθεση μέχρι και την άμυνα. Όλοι όσοι έπαιξαν σήμερα, κάνουν τη διαφορά και ως σύνολο βοηθάει ο ένας στον άλλο. Έτσι έγινε και σήμερα».

Share it