Search

Έμειναν στα…ίδια οι διεκδικητές της παραμονής με εκτός έδρας ισοπαλίες για Ξάνθη, Πανιώνιο και Παναιτωλικό! Η βαθμολογία δύο στροφές πριν το φινάλε

Δεν άλλαξε…τίποτα στην μάχη της παραμονής μετά και το πέρας της 5ης στροφής των Play Out, καθώς και οι τρεις ομάδες που μάχονται για την παραμονή απέσπασαν εκτός έδρας βαθμούς.

Μεγάλη ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής…κλώτσησε η άσφαιρη Ξάνθη που κόλλησε στο μηδέν απέναντι στην Λαμία, παρότι αγωνιζόταν για κάτι παραπάνω απο μία ώρα αγώνα με παίκτη παραπάνω.

Στο μηδέν έμεινε και το ματς της Λάρισας με τον Πανιώνιο, με τους “κυανέρυθρους” παρότι έπαιζαν απο το 31′ με παίκτη λιγότερο να κρατούν ανέπαφη την εστία τους διατηρώντας το αήττητο αλλά και ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή. Εντυπωσιακή ισοπαλία είχαμε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να προηγείται δύο φορές με τέρματα των Γκάλο και Μανούσο όμως αμφότερες απαντήσεις είχαν οι Αγρινιώτες που σκόραραν με Μουνιέ και Κωνσταντόπουλο και έφυγαν με σημαντικό βαθμό.

Πλέον όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και κυρίως τον “τελικό” της επόμενης αγωνιστικής όταν και ο Πανιώνιος των 22βαθμών θα υποδεχτεί στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό των 23. Ενώ την ίδια ώρα η Ξάνθη των 23 βαθμών θα υποδέχεται τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης.

Image

Image

 

Share it