Search

Με Νεοφυτίδη στον πάγκο και τη νέα χρονιά ο Άρης Πετεινού!

Μετά τον καταρτισμό της νέα διοίκησης(θυμηθείτε ΕΔΩ) η ομάδα του Άρη Πετεινού ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Μια απο τις πρώτες κινήσεις ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Νεοφυτίδη, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Πετεινού ειδικά τα τελευταία χρόνια οπού ο Νεοφυτίδης έχει γίνει κάτι παραπάνω απο απλός προπονητής της ομάδας, όντας μέλος της οικογένειας του Άρη και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας που άλλωστε αρέσκονται στην σταθεροτητα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους για ακόμη μια χρονιά, και πως να μην το κάνουν άλλωστε μετά απο ακόμα μια εξαιρετική σεζόν για τον Άρη που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πετεινού να τελειώνει το πρωτάθλημα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και παράλληλα να κερδίζει αρκετούς νεαρούς παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Άλλωστε στόχος της ομάδας παραμένει το κράμα έμπειρων παικτών και νέων εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, και φυσικά η αξιοποίηση της Ακαδημίας με την χρησιμοποίηση αρκετών παιδιών απο την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Share it