Search

Η ενημέρωση του CAS για την εκδίκαση της Δευτέρας και οι κινήσεις της ΠΑΕ Ξάνθη για την οριστική δικαίωση!

Η μεγάλη μέρα έφτασε για Ξάνθη και ΠΑΟΚ, με την εκδίκαση της Δευτέρας 6 Ιουλίου να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αμφότερες θέλουν να αποδείξουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα πολυιδιοκτησίας εκθέτοντας παράλληλα την διορισμένη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και έτσι να τους επιστραφούν οι 7 βαθμοί που τους αφαιρέθηκαν.

Μέσα από την ιστοσελίδα του CAS έχει αναρτηθεί για την προσεχή Δευτέρα η υπόθεση που απασχολεί τις ελληνικές ομάδες ενώ μάλιστα είναι και από τις πρώτες υποθέσεις που θα εκδικαστούν εκείνη την ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις δικαστές που αποτελούν την Επιτροπή έχουν στα χέρια τους και μελετούν τα υπομνήματα όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Στην ομάδα της Ξάνθης υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως επιτέλους θα έρθει η δικαίωση, κι αυτό διότι σε αντίθεση με τα Ελληνικά δικαστήρια το CAS αναμένεται να μπει στην ουσία της υπόθεσης και έτσι να διαπιστώσει αυτό που φωνάζουν απο την πρώτη στιγμή οι Θρακιώτες, πως δηλαδή δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα πολυιδιοκτησίας.

Άλλωστε κανένα απολύτως μέλος της διοίκησης της Ξανθιώτικης ΠΑΕ δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε και με τον ιδιοκτήτη της Vialand κ. Καλπαζίδη. Ενώ ήδη πριν καν την εκδίκαση της ΕΕΑ κανένα μέλος της ΠΑΕ Ξάνθη δεν είχε καμία σχέση με την Vialand καθώς μετά την οριστικοποίηση της πώλησης της εταιρείας που ίδρυσε ο Χρήστος Πανόπουλος όλα τα μέλη  που είχαν σχέση με την ΠΑΕ όπως οι: Πανόπουλος, Συγγελίδης, Πιαλόγλου και Χαλαβάζης έχουν αποχωρήσει οπότε ουδεμία σχέση υπάρχει και εκεί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ Ξάνθη θέλοντας να δείξει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ούτε περί κυριαρχικής επιρροής όπως…τα γύρισε ο Ολυμπιακός που απο εκει που μιλούσε ξεκάθαρα για πολυιδιοκτησία ξαφνικά άλλαξε ρητορική μιλώντας για κυριαρχική επιρροή. Έτσι η ομάδα της Ξάνθης δείχνοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα έλυσε την συνεργασια της με το Le Chalet και μετέφερε τόσο τα γραφεία της ομάδας όσο και την έδρα των τμημάτων Υποδομής της, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην ΠΑΕ.

Με όλα αυτά τα δεδομένα στην ομάδα της Ξάνθης θεωρούν κάτι παραπάνω απο βέβαιο οτι το CAS μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης θα διαπιστώσει την πραγματικότητα δικαιώνοντας την ομάδα της Ξάνθης, που έχει στοχοποιηθεί και σπιλωθεί απο μια γεμάτη σκάνδαλα Ε.Ε.Α. γνωμοδότηση σε βάρος μιας ομάδας που εδώ και 31 χρόνια βρίσκεται συνέχεια στην Super League, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό χρέος, χωρίς ποτέ να δώσει δικαιώματα αποτελώντας πάντα ομάδα-πρότυπο.

Η εκδίκαση θα ξεκινήσει το πρωινό της Δευτέρας 6 Ιουλίου, ενώ η απόφαση αναμένεται εντός δεκαπενθημέρου, καθώς απο το CAS έχει ξεκαθαριστεί εξ’ αρχής πως πρόθεση είναι να εκδοθεί απόφαση έως το φινάλε του πρωταθλήματος της Super League(18/7) και την επικύρωση της βαθμολογίας που αναμφισβήτητα με την επιστροφή των βαθμών θα αλλάξει τα δεδομένα τόσο ως προς την μάχη της παραμονής όσο και την μάχη για την 2η θέση.

Share it