Search

Με Τσιλιγγίρη ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Parimatch Αρχάγγελος» έγινε η πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στην οποία έδωσε το παρών και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο ξανθιώτης κίπερ, Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομαΑντιθέτως απουσίαζαν οι Βούγιαντιν Σάβιτς, Πραξιτέλης Βούρος, Λίνους Χαλένιους και Γκάγιας Ζαχίντ. Στους δύο πρώτους δόθηκε άδεια έως τις 15 Ιουλίου για να βρουν ομάδα, ο Σουηδός επιθετικός λέει «αντίο» και ο τελευταίος θα επιστρέψει τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Όλη η περίοδος προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Κατά τη διάρκειά της και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων έχουν διευθετηθεί 6 φιλικοί αγώνες.

Ο Εβρίτης τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στις προπονήσεις και έστειλε μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις μετά από 5 μήνες. Ζήσαμε μια περίεργη εποχή όμως έχουμε πλέον ξανά την ευκαιρία να μυρίσουμε το γρασίδι και να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Έχουμε μαζί μας κάποιους νέους παίκτες και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να τους υποδεχθείτε με σεβασμό και να τους βοηθήσετε όπως και αυτοί θα σας δείξουν σεβασμό. Ξεκινάμε δουλειά».

Share it