Search

F1: Ο απόλυτος οδηγός της νέας σεζόν!

Mετά από σχεδόν επτά μήνες αναμονής η Φόρμουλα 1 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο και το Sportsaddict σας δίνει μια μικρή γεύση για την σεζόν που ξεκινά.

ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ

Τα ασημένια βέλη ξεκινούν πάλι σαν φαβορί για την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος οδηγών όσο και των κατασκευαστών. Η τεχνολογία του DAS που παρουσίασαν στα ελεύθερα δοκιμαστικά στην Βαρκελώνη εντυπωσίασε και δίνει ακόμα μια αναβάθμιση στο μονοθέσιο. Όσον αναφορά τους οδηγούς ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει το πρώτο όνομα για την κατάκτηση του τίτλου με τον Μπότας όμως να δηλώνει έτοιμος να παλέψει μέχρι τέλους.

ΦΕΡΡΑΡΙ 

Περίπλοκη η φετινή σεζόν για το πιο ηχηρό όνομα της F1. Οι περσινές μάχες μεταξύ των οδηγών της καθώς και η μη αναμενόμενη απόδοση στα ελεύθερα δοκιμαστικά προβληματίζουν. Ο Σεμπάστιαν Φέττελ παίζει το τελευταίο του, ίσως, χαρτί για την κατάκτηση του τίτλου με ανταγωνιστικό μονοθέσιο μιας  και το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Τον απαλλάσσει επομένως από τα βάρη των προηγούμενων ετών τα οποία πρέπει να αναλάβει ο Λεκλέρ και να αποδείξει ότι η Φερράρι πράττει σωστά και τον επιλέγει να οδηγήσει την ομάδα ξανά στα πρωταθλήματα.

ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ

Η Αυστριακή ομάδα έρχεται ακόμα πιο δυνατή την φετινή χρονιά με πολλούς να θεωρούν ότι φέτος θα είναι καλύτερη από την Φερράρι συνολικά. Με έναν οδηγό της δυναμικής του Φερστάπεν και τους 3 πρώτους αγώνες να ευνοούν το μονοθέσιο της ομάδας, γιατί όχι ο Ολλανδός να είναι αυτός που θα κοντράρει τον Χάμιλτον για το πρωτάθλημα σε αυτό το περίεργο πρωτάθλημα.

ΡΕΪΣΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις 3 πρώτες ομάδες και την Γουίλιαμς, η οποία αναμένεται να τα πάει καλύτερα φέτος χωρίς όμως τεράστιες διαφορές, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται ποιος θα κατακτήσει την 4η θέση. Σε αυτήν την μάχη τον πρώτο λόγο έχει η Ρέισινγκ Πόιντ ή αλλιώς ροζ Μερσέντες. Η αλήθεια είναι ότι το μονοθέσιο τους είναι σχεδόν ίδιο με το περσινό της Μερσέντες και οι επιδόσεις του στην πίστα κάνουν την διαφορά. Εξάλλου και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι είναι το καλύτερο μονοθέσιο που έχουν φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια της ομάδας στην F1.

Περιμένουμε λοιπόν ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με την Μερσέντες και τον Χάμιλτον να έχουν τον πρώτο λόγο, την Ρεντ Μουλ με Φερστάπεν πιο άμεσο ανταγωνιστή και την Ρέισινγκ Πόιντ καλύτερη των υπολοίπων.

Share it