Search

Στον “αέρα” το ματς της Ξάνθης στην Λαμία λόγω θετικού κρούσματος Covid-19! Μένει στο ξενοδοχείο για διήμερα τεστ ο ΑΟΞ!!!

Δεν θα γίνει το προγραμματισμένο για το Σάββατο ματς της Ξάνθης με την Λαμία, καθώς μέλος της ξανθιώτικης αποστολής βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό!

Η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στον Βόλο(Αγχίαλου) όπου κατέλυσε η αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς, όπου και θα μείνει σε καραντίνα δύο ημερών, ενώ όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict ήδη καθ’οδονο βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ απο την Θεσσαλονίκη ώστε η ομάδα της Θράκης να περάσει διήμερα τεστ που θα κρίνουν αν η ομάδα θα μπει σε καραντίνα η όχι. Το πρώτο μάλιστα θα γίνει άμεσα σήμερα το βράδυ και το δεύτερο τεστ την Κυριακή

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sportsaddict η ομάδα της Ξάνθης θα περάσει τα τεστ του Covid-19 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, αν τα δείγματα είναι καθαρά τότε το ματς με την Λαμία θα γίνει την Δευτέρα αν όμως όχι τότε το ματς αναβάλλεται οριστικά και η ομάδα της Ξάνθης θα κληθεί άμεσα να επιστρέψει στην Ξάνθη και να μπει σε πενθήμερη καραντίνα.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως το μέλος που βρέθηκε θετικό δεν έχει ταξιδέψει με την ξανθιώτικη αποστολή, και για αυτό άλλωστε θα γίνουν τα τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει κολλήσει και κάποιο άλλο μέλος της ομάδας η όχι.

Αν και σαφέστατα προέχει η υγεία του μέλους της ομάδας, και φυσικά ολόκληρου του συλλόγου, αυτή η εξέλιξη των τεστ ειδικά στην αρνητική περίπτωση πιθανό να επηρεάσει και το ίδιο το πρωτάθλημα καθώς σε περίπτωση που μπει σε καραντίνα η Ξάνθη πιθανότατα να πάει πίσω και το φινάλε των Play Out

Share it