Search

Επέστρεψε στο “σπίτι” του ο Κώστας Τερζανίδης! Μετά απο έξι χρόνια ξανά στον πάγκο του Ηρακλή

Στην σίγουρη λύση του Κώστα Τερζανίδη επέλεξε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Δημητριάδη, που άλλωστε όταν είχε αποχωρήσει ο Κώστας προ εξαετίας είχε γίνει το αντίστροφο, η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού.

Ο Κώστας Τερζανίδης που ουσιαστικά ποτέ δεν έφυγε απο την ομάδα, καθώς ήταν και είναι ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου, ωστόσο αποφάσισε μετά απο μια εξαετία όπου είχε παρουσία σε ομάδες της Καβάλας να επιστρέψει στο “σπίτι του”.

Η ανακοίνωση της ομαδας:

Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κώστα Τερζανιδη ως προπονητή της ανδρικής ομάδας.
Ο Κώστας είναι ο πλέον κατάλληλος για να συνεχίσει η ομάδα το έργο του Γιάννη Δημητριάδη και να οδηγήσει τον σύλλογο να κινείται – όπως πάντα – σε υψηλό επίπεδο.
Αν και οι φιλοδοξίες του είναι μεγαλύτερες, καταφέραμε να τον πείσουμε, ώστε να “διευκολύνει” την κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και ταυτόχρονα με τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες του, η ομάδα να διατηρηθεί στο επίπεδο που ονειρευόμαστε.
Στόχος η διατήρηση ενός βασικού κορμού ποδοσφαιριστών, η επένδυση σε νεαρούς αθλητές από την ακαδημία μας και όχι μόνο και η δημιουργία μιας νέας και παράλληλα ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου μας.
Ο Κώστας επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην αγαπημένη του ομάδα αποτελώντας διαχρονικά έναν σημαντικό κρίκο στην εξέλιξη αυτής της πορείας.
Έχει εργαστεί στον Α.Ο. Μέλισσας, στον Ορφέα Ξάνθης, στην Κ-17 του Α.Ο. Ξάνθη, στον Ηρακλή Ζυγού, στη Δόξα Θεολόγου Θάσου, στον Κεραυνό Πέρνης (Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας 2015), στον Άρη Πηγών και στον Βρασίδα Νέας Περάμου! Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ, κάτοχος πτυχίου UEFA A και πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης!
Κώστας Τερζανίδης🤝 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Share it