Search

Photos: Παρουσίασε το πλάνο της για τη νέα χρονιά η FC Αλεξανδρούπολη

Με αρκετό κόσμο, τηρώντας όμως τα μέτρα απόστασης για τον covid-19, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου η Γενική Συνέλευση της Αλεξανδρούπολης FC στην οποία έγινε ο απολογισμός της περσινής σεζόν και παρουσιάστηκε το πλάνο της ερχόμενης.

Στο κομμάτι της νέας αγωνιστικής περιόδου έγινε αναλυτική παρουσίαση των εσόδων που μπορεί να συγκεντρώσει η ομάδα αλλά και τις πηγές από όπου μπορούν να συγκεντρωθούν, με την δημοτική αρχή να είναι μία από αυτές καθώς την στήριξη του δήλωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης αλλά και στην συνέλευση ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης. Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει νέο ραντεβού μεταξύ της ομάδας και του Δήμου. Ο κ. Βουρδόλης όταν η κουβέντα πήγε στο γηπεδικό, πέρα από τις παρεμβάσεις που αναμένεται να γίνουν στο «Φώτης Κοσμάς», έκανε λόγο και για την δημιουργία ενός καθαρά ποδοσφαιρικού γηπέδου που είναι στα σχέδια της δημοτικής αρχής. Αυτό είχε ακουστεί και από την προηγούμενη δημοτική αρχή της πόλης.

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης που μεταξύ άλλων είπε: «Εύχομαι κάποια στιγμή το σλόγκαν της Αλεξανδρούπολης “Μία Πόλη Μία Ομάδα” να γίνει “Ένας Νομός Μία Ομάδα”. Η Ένωση κάνει πολύ σταθερά βήματα και κατά κοινή ομολογία όλων των ποδοσφαιρικών στην Βόρεια Ελλάδα, ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο παρέμεινε στην κατηγορία είναι ότι έχει ανθρώπους στη διοίκηση που γνωρίζουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο».

Από εκεί και πέρα αναφορά έγινε για ακόμα μία φορά στο κομμάτι των ακαδημιών. Η συνεργασία με τη Νίκη Απαλού, ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά θα συνεχιστεί, ενώ στόχος είναι να δημιουργηθεί Β’ ομάδα που θα συμμετέχει στην Β’ ΕΠΣ Έβρου, καθώς και Κ16, Κ14 κ.τ.λ. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι έχουν ήδη υπάρξει επαφές με παίκτες με καταγωγή από την Θράκη ή θρακιώτικο παρελθόν που αγωνίζονται εκτός της περιοχής για να… επαναπατριστούν. Ο λόγος για τους Γιώργο Λίτσκα, Δημήτρη Σιώπη, Χρήστο Καρτσαμπά & Θανάση Μουτεσίδη.

Ακόμη βραβεύτηκαν δύο επιχειρηματίες, χορηγοί της ομάδας και συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων «ΜΕΤΚΕ ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗ» και «ΜΙΚΕΛ Αλεξ/πολης». Λίγο πριν το τέλος της Γ.Σ. έγινε ζωντανή σύνδεση με τον Σάκη Σταθάκη που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας που ασχολείται με την οργάνωση επιχειρήσεων και αναμένεται να συνεργαστεί με την ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it