Search

Και επίσημα παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Απόστολος Τσιλιγγίρης!

Πλήρη επιβεβαίωση του βραδινού αποκλειστικού ρεπορτάζ του Sportsaddict(δείτε ΕΔΩ), ήρθε να δώσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο ΑΠΟΕΛ που ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου ξανθιώτη γκολκίπερ του, Απόστολο Τσιλιγγίρη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΟ 19χρονος πορτιέρο απο το Εράσμιο Ξάνθης, μετά την φανέλα των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ, του Ορφέα Ξάνθης, του Ηρόδοτου και φυσικά του Άρη με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 3 ματς της Super League, ο διεθνής με την Εθνική Νέων Τσιλιγγίρη κάνει το μεγάλο άλμα στη καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους, που στοχεύει με τον Εβρίτη, Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο να κάνει πρωταθλητισμό και τη νέα χρονιά διεκδικώντας τον τίτλο αλλά και την επιστροφή της ομάδας στο Champions League.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο Απόστολος είναι γεννημένος στις 06/09/2000 (19 ετών) και παίρνει θέση στον κατάλογο Β´.

Η συνεργασία είναι τριετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέρσι με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού σε 3 αγώνες της Super League και να βρίσκεται στον πάγκο για 11 αναμετρήσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ19.

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος.

http://

Share it