Search

Διπλό ποντάρισμα στα under!

Γράφει ο Ιωάννης Ψαράκης

Όλα τα αποτελεσματα στοιχημα της ημέρας στο Bet-hoven.net

Με τη λίγκα του Ισραήλ θα πορευτούμε όλο τον Ιούλιο τις μέρες που θα έχει ματς αφού τη λίγκα της Κίνας δεν την… αγγίζω με το μπάσκετ που παίζεται εκεί. Στο Ισραήλ λοιπόν συνεχίζεται η Β Φάση. Θυμίζω ότι οι 4 πρώτες ομάδες έχουν δημιουργήσει ένα γκρουπ και θα παίξουν από δύο ματς μεταξύ τους, εντός και εκτός. Σήμερα ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική. Οι ομάδες από την 5η έως τη 12η θέση θα παίξουν από ένα ματς μεταξύ τους και οι ομάδες από την 5η έως την 8η θέση θα παίξουν στα πλέι-οφ.

Σήμερα λοιπόν η 2η στη βαθμολογία Χάποελ Ιερουσαλήμ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού δεν προλαβαίνει την 2η θέση αλλά θέλει να ξεσπάσει μετά την (άδικη όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της) ήττα από τη Μακάμπι. Η γηπεδούχος Χάποελ Χολόν σε κανένα από τα έως τώρα τρια παιχνίδια της δεν ξεπέρασε τους 77 πόντους οπότε το under 77,5 στο 2.05 είναι η πρώτη επιλογή.

Δεύτερη επιλογή από το άλλο ματς της 1ης τετράδας. Η Μακάμπι Ρισόν υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και για λόγους γοήτρου θέλει τη νίκη. Η «ομάδα του λαού» έχει εξασφαλίσει την 1η θέση (θέλει μία νίκη που θα την κανει με τη Χολόν), έχει τραυματίες (Χάντερ, Εϊσι) και δεν έχει λόγο να φορτσάρει. Under 167,5 στο 1.95 η επιλογή στους πόντους.

Θυμίζω ότι στις σελίδες του foxbet.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις αναλύσεις των ομάδων της λίγκας του Ισραήλ.

Share it