Search

Φρένο στις…ορέξεις Αυγενάκη απο UEFA: “Καμία αλλαγή στο εκλογικό σύστημα, καμία πιθανότητα για νέα ΠΔΕ!”

Με το προεδρείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συναντήθηκε επί ελληνικού εδάφους την Πέμπτη (2/7) ο διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Σέρβος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, ξέκοψε δύο σενάρια που διακινούνται τους τελευταίους μήνες και έβαλε τέλος στα σχέδια  του Αυγενάκη και εκείνων που επιδιώκουν την επιβολή μιας δικής τους κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Πρώτον, είπε ευθέως προς το προεδρείο ότι το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς την συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα, δεν εγγυήθηκε για τον ακριβή χρόνο τέλεσης των εκλογών.

Δεύτερον, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα για διορισμό νέας Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο από FIFA/UEFA. Φέρεται μάλιστα να είπε ότι η κίνηση αυτή απέτυχε, όταν είχε γίνει την περίοδο 2016-17.

Πληροφορίες αναφέρουν, εξάλλου, ότι τα ίδια είπε και στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη που λέγεται πως τον συνάντησε την Τετάρτη το βράδυ. Αυτή την ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο Ζόραν Λάκοβιτς θα έχει επαφές με τους ιδιοκτήτες του…big-4!

Share it