Search

Επιστρέφει μετά απο δύο χρόνια στον Κεραυνό Πέρνης ο Δημήτρης Γιουργούσης

Δύο χρόνια μετά την εξαιρετική του παρουσία στον Κεραυνό, με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο ξανθιώτης γκολκίπερ Δημήτρης Γιουργούσης επιστρέφει στην ομάδα της Πέρνης για να την ενισχύσει στον “άσσο”.

Ο Γιουργούσης μετά την περσινή του παρουσία στον Αστέρα Φωλιάς φορά ξανά την φανέλα του Κεραυνού οπού θα βρει ως προπονητή όπως και στην τελευταία του παρουσία Ξανθιώτη στον πάγκο(!), την προηγούμενη ήταν ο Κώστας Τερζανίδης τώρα ο Φόρης Καλτσίδης. Ο Γιουργούσης πέρα απο την ομάδα της Πέρνης και τον Αστέρα έχει φορέσει ακόμα την φανέλα των Ορφέα Ελευθερούπολης, Νέστου Χρυσούπολης και Εθνικού Καρυάς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας όπου έχει στεριώσει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

Ένας από τους μεγαλους πρωταγωνιστές της ομάδας μας το 2017 αλλά και το 2018,αφού ο Κεραυνός κατέκτησε τότε το κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα, επιστρέφει και πάλι κοντά μας! Ο Γιουργουσης Δημήτρης θα είναι ξανά “φύλακας”της εστίας μας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και το μόνο που μπορούμε να αισθανόμαστε είναι ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του..Δημήτρη καλως ήρθες και πάλι στον Κεραυνό μας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Share it