Search

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταγραφή στην Πολωνία για την Μάγδα Κεπεσίδου!

Με σκληρή δουλειά και υπομονή τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Ένα τέτοιο όνειρο είναι αυτό της Μάγδας Κεπεσίδου που ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό. Κάτι που ήθελε πάρα πολύ και πλέον γίνεται πράξη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict.gr λοιπόν, η εβρίτισα διεθνής τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή της σε συμβόλαιο 1+1 έτους και θα αγωνίζεται στην πολωνική Start Elblag που εδρεύει στον Βορρά της χώρας.

Η Αλεξανδρουπολίτισα κίπερ ξεκινάει προετοιμασία με τη νέα της ομάδα στις 14 Ιουλίου, ενώ στόχος για τη νέα σεζόν είναι η πρώτη 3άδα στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Η Μάγδα, μέσα από το SportsAddict, λέει το δικό της ευχαριστώ στη Νέα Ιωνία την οποία αποχαιρετά μετά από 7 χρόνια:

“Περασα 7 καταπληκτικα χρονια στην νεα ιωνια. Στην Αθηνα ειναι το σπιτι μου και η καρδια μου. Η ομαδα και ειδικα η κ. Σοφια Ναισιδου ηταν τοσο υποστηρικτικη τοσο στα χρονια παρουσιας μου, οσο και στην προθεση μου να φυγω στο εξωτερικο! Μακαρι να βρεθουν κ αλλοι τετοιοι ανθρωπο στον γυναικειο αθλητισμο να ανεβαζουν το επιπεδο και να στηριζουν ετσι το αθλημα μας! Αν ξεκινησω να ευχαριστω κοσμο θα τελειωσω αυριο γι αυτο ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ηταν πραγματικα διπλα μου, και αυτοι ξερουν! Εις το επανδειν!”

Share it