Search

Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 του ΠΑΟΚ ο Αργύρης Δαρέλας! Στα πέναλτι κρίθηκε ο Εβρίτικος εμφύλιος με Τσικάκη!!!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στην ηλικιακή κατηγορία των Κ17 πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ που σε έναν συγκλονιστικό τελικό κέρδισε με 6-5 στα πέναλτι, μετά απο μια συναρπαστική κανονική διάρκεια που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3.

Στην αποστολή αλλά χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής ήταν για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Εβρίτης, Αργύρης Δαρέλας που πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του τίτλου. Για ακόμα μια χρονιά έδωσε το παρών ως μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού ο Εβρίτης προπονητής φυσικής κατάστασης, Αντώνης Τσικάκης που ωστόσο σε αντίθεση με πέρσι αυτή την φορά η σεζόν κλείνει με τους “ερυθρόλευκους” ως φιναλίστ.

Το παιχνίδι ήταν αντάξιο της ποιότητας και δυναμικής των δύο ομάδων, που εδώ και αρκετά χρόνια δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο στα τμήματα υποδομής τους. Μόλις στο 8′ ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ, με τέρμα του Σταμούλη, με τον ΠΑΟΚ να σφυρίζει με το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Κούτσια. Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και κατάφερε στο 47′ να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Σταμούλη, όμως η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και στο 50′ ο Κεδίκογλου ισοφάρισε σε 2-2. Στο 73′ ο Κούτσιας ευστόχησε απο τα 11μέτρα σκοράροντας για δεύτερη φορά στο ματς και βάζοντας μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο ματς τον ΠΑΟΚ, όμως όπως έκαναν οι “ασπρόμαυροι” έτσι και οι “ερυθρόλευκοι” αντέδρασαν άμεσα και στο 75′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Κασέμι έφερε το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι πάνω-κάτω με καλές στιγμές εκατέρωθεν τόσο έως το φινάλε της κανονικής διάρκειας όσο και στην παράταση, χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό 3-3 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν μετά απο 8 χτυπήματα εκατέρωθεν να επικρατήσουν με 6-5 του Ολυμπιακού.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Στέφανος – Βάιος Καλαντζής της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με πρώτο βοηθό τον Αχιλλέα Νίκζα και δεύτερο τον Βασίλειο Μάνο, αμφότεροι της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας και παρατηρητής ο Ιωάννης Καλύβας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

ΠΑΟΚ(Απ. Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Σινανάι, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Τσίκος, Κουτεντάκης, Κωνσταντέλιας, Σμυρλής, Κεδίκογλου, Κούτσιας.

Ολυμπιακός(Δ. Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Λιοφάγος, Δούμας, Κατσογιάννης, Φρέρης, Ντόη, Πάστρας, Λιάτσος, Καράκουτης, Κίτσος, Σταμούλης.

Share it