Search

Με Μπάμπη Χρυσοστομίδη και στην Γ’ Εθνική ο Μ. Αλ. Ορφανίου!

Με τον Σερραίο βετεράνο ποδοσφαιριστή Ορεστιάδας και πρώην προπονητή του Σουφλίου, Μπάμπη Χρυσοστομίδη θα πορευτεί και στην Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου.

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1971 στο Χέιλμπρον της Γερμανίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Παλαιοκώμη Σερρών ενώ αγωνίστηκε ακόμα  στο Ορφάνι Καβάλας, στην Ορεστιάδα, στην Αμφίπολη (ως παίκτης προπονητής για 3 χρόνια) και το ίδιο έκανε και στον Δραβήσκο για πέντε χρόνια (πανηγύρισε την άνοδο στην Δ’ Εθνική) όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε περισσότερες από 103 συμμετοχές στη Β εθνική (με 9 γκολ) με την Καβάλα, τη Νίκη Βόλου, τους Λύκους και την Αναγέννηση Καρδίτσας και 34 συμμετοχές στη Γ εθνική με το Αγερσανί Νάξου και την Κοζάνη.

Διετέλεσε προπονητής στον Βισαλτιακό(Δ΄ Εθν), στο  Άνω Μητρούσι, στη Νέα Ζίχνη(Δ΄ Εθν.), στο Χείμαρρο, στο Παραλίμνιο, στη Δόξα Λιθοτόπου όπως και στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών. Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης γνωρίζει καλά τη Γ εθνική αφού κάθισε στον πάγκο του Οδυσσέα Αναγέννησης, του Ορφέα Ελευθερούπολης, του Άρη Ακροποτάμου, του Έβρου Σουφλίου, του Νέστου Χρυσούπολης και Ελπίδα Σκουτάρεως. Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης είχε κι ένα μικρό πέρασμα από τον Πανσερραϊκό, την περίοδο 2013-14 ως τεχνικός διευθυντής.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Κοινή πορεία !!!

Ο Μαέστρος των επιτυχιών ,
ο άνθρωπος που γύρισε στον #ΟΡΦΑΝΙ πριν δύο χρόνια -με την ιδιότητα του προπονητή αυτήν την φορά- για έναν και μοναδικό σκοπό , την επιστροφή του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στα ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με την Διοίκηση !
Δύο χρόνια , ισάριθμα πρωταθλήματα και επιστροφή στην Γ’ Εθνική και όχι μόνο , είναι τα επιτεύγματα της ομάδας μας κάτω από τις οδηγίες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη  
Η Διοίκηση με πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τις ικανότητες του , θέλει να τον ευχαριστήσει για όσα πρόσφερε μέχρι τώρα αλλά και να του ευχηθεί υγειά και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσει την κούρσα των επιτυχιών και την νέα χρονιά !!!

Share it