Search

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Γ.Σ. της ΕΠΟ τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου!

Με ευρεία πλειοψηφία -όπως άλλωστε αναμενόταν- εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ειδικότερα, 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ΠΑΕ ενέκριναν τον διοικητικό απολογισμό, ο οποίος συνάντησε μόλις 6 «όχι», ενώ 4 Ενώσεις ψήφισαν «παρών». Συγκεκριμένα, δεν ενέκρινε τα πεπραγμένα της διοίκησης μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και η ΕΠΣ Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Ηρακλείου και Χανίων.

«Παρών» ψήφισαν οι ΕΠΣ Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Λακωνίας. Σε ό,τι αφορά στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς στην ΕΠΟ, η Γενική Συνέλευση τον υπερψήφισε με 55 «ναι», 6 «όχι» (οι ίδιοι 6 που είπαν «όχι» και στον διοικητικό απολογισμό»), ενώ «παρών» αυτή τη φορά ψήφισε μόνο η ΕΠΣ Κεφαλονιάς Ιθάκης.

Τέλος, τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, ενέκριναν 55 Ενώσεις και ΠΑΕ, καταψήφισαν 6 (ο Ολυμπιακός και οι πέντε γνωστές Ενώσεις), ενώ λευκό ψήφισε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Από τις ΠΑΕ, απουσίαζαν ο Άρης, η Λάρισα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός.

Με την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού (πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου 01.06.2019 έως και 31.05.2020), του Οικονομικού Απολογισμού του 2019, καθώς και του Προϋπολογισμού του 2021, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων – Μελών της ΕΠΟ.

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε 53 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 4 «παρών» και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2019 υπερψηφίστηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών». Τέλος, ο Προϋπολογισμός τού 2021 εγκρίθηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών».

Εξελέγησαν κατά σειρά ως αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. οι Παναγιώτου Παγώνα, Ηλιοπούλου Χαρίκλεια, Φετζιάν Στέφανος-Γρηγόριος, Παντελίδου Αποστολίνα, Παπαϊωάννου Ιωάννης.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. παρέστησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, ο εκπρόσωπος της UEFA Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ.

Share it