Search

Με παρουσίαση Ελευθερόπουλου-Βενετίδη και εγκαίνια του προπονητικού ξεκίνησε η νέα εποχή της Παναχαϊκής!

Σε νέα εποχή βαδίζει η Παναχαϊκή που την Κυριακή (28/6) πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ομάδας μας “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά.

Εκτός από τα εγκαίνια του προπονητικού η ομάδα παρουσίασε και το νέο λεωφορείο που θα ταξιδεύει τους ποδοσφαιριστές στα “κοκκινόμαυρα” και έχοντας ως βάση ένα σχέδιο το οποίο ο κόσμος επέλεξε μέσα από τη ψηφοφορία που είχε διενεργηθεί πριν από ένα μήνα.

Πέραν των πολλών φιλάθλων που έδωσαν το παρών στη λαμπερή εκδήλωση, αρκετοί ήταν οι τοπικοί φορείς και πρόεδροι συλλόγων που παρευρέθηκαν στη γιορτή της ομάδας μεταξύ άλλων και για τα 129 χρόνια ιστορίας. Ήταν εξάλλου μία καλή ευκαιρία για όλους όσοι αγαπούν το σύλλογο να γιορτάσουν τα γενέθλια της ομάδας που πέρασαν πριν λίγες μέρες.

Αρχικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Προκόπιος Κόρδας που τέλεσε και τον αγιασμό, στέλνοντας τις ευχές του Σεβασμιώτατου. Από τους πολιτικούς φορείς το παρών έδωσαν οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής (Ν.Δ.), Κωνσταντίνος Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Τάκης Αντωνόπουλος ως εκπρόσωπος της βουλευτή της Ν.Δ Χριστίνας Αλεξοπούλου. Την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας εκπροσώπησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος (Αχαΐας) και Φωκίων Ζαΐμης (Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας), ενώ τον Δήμο Πατρέων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος. Παράλληλα, εκπροσωπήθηκε και το Αστυνομικό σώμα από τον βοηθό διοικητή ασφάλειας Γιώργο Σωτηρόπουλο, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος μαζί με αρκετά μέλη του συμβουλίου της ΠΓΕ.

Ακολούθησε η σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς που δεν ήταν άλλη από το κόψιμο της κορδέλας από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπάρλο ο οποίος υπό τους ήχους του ύμνου της Παναχαϊκής έκοψε την κορδέλα και πέρασε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για τη νέα εποχή.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του Εβρίτη άμεσου συνεργάτη του Στέλιου Βενετίδη, η βραδιά έκλεισε με φαντασμαγορικό σόου από βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Οβρυάς προσφέροντας θέαμα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας των Πατρών.

Share it