Search

Ενεργοποίησε σούπερ “βόμβα” ο Αστέρας Μαγικού! Προπονητής της ομάδας ο Χρήστος Σαμαράς!!!

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση προχωρά η νεοσύστατη διοικητικά ομάδα του Αστέρα Μαγικού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να δείχνουν της προθέσεις του για το παρών και το μέλλον της ομάδας δίνοντας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict.gr τα χέρια με τον πολύπειρο τεχνικό Χρήστο Σαμαρά.

Κίνηση που αν μη τι άλλο που δείχνει ξεκάθαρα πόσο υψηλά βάζει τον πήχη η ομάδα του Αστέρα Μαγικού, που επιστρέφει στα δρώμενα του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου με εντυπωσιακό τρόπο. Δείχνοντας έτσι πως μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία στην διοίκηση ανθρώπων όπως οι Σπυριδόπουλος, Νικολαίδης, Ζαφειριάδη, Χατζηθεοδώρου, Γουσγουριώτη κ.α. και πως ο πήχης σαφώς έχει μπει πολύ ψηλά. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που κατάφεραν να πείσουν τον Χρήστο Σαμαρά, να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας και παρότι θα αγωνιστεί στην μικρότερη κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης το φιλόδοξο πλάνο του συλλόγου να τον πείσει για την ορθότητα της επιλογής του.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα καθίσει στον πάγκο του Αστέρα μετά το 2015, με τον πρώην τεχνικό Ορφέα, Ολυμπιακού Ξάνθης, Άρη Αβάτου, Αστέρα Μαγικού και απο το 2016 έως και το καλοκαίρι του 2018 της Ασπίδας Ξάνθης, οπού μετά τους τίτλους με Ορφέα και Άρη Αβάτου την οδήγησε σε αήττητο πρωτάθλημα, συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου αλλά και αξιοπρεπέστατη παρουσία στην Γ’ Εθνική.

 

Share it