Search

Χωρίς ιδιαίτερες ειδήσεις η..γηπεδική ετήσια ΓΣ της ΕΠΣ Θράκης!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης.

Τα 20 από τα 26 ενεργά σωματεία που έδωσαν το παρόν, υπερψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης για την περασμένη δύσκολη σεζόν, ενώ εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για την νέα περίοδο. Μοναδικό σωματείο που καταψήφισε τον οικονομικό προϋπολογισμό ήταν ο Πόντος Θρυλορίου μέσω του προπονητή του Μιχάλη Κακουλίδη.

Ο εκπρόσωπος του Θρυλορίου μάλιστα ζήτησε να σταθεροποιηθούν οι ομάδες σε 14 στην Α΄ κατηγορία, ενώ πολλές ομάδες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την συμμετοχή ενός “μικρού” στην 11άδα, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης να εξηγεί πως αυτή η απόφαση πάρθηκε ως αντιστάθμισμα στην επιλογή χρησιμοποίησης πολλών φοιτητών ως εύκολης λύσης, κάτι που έχει αντίκτυπο στην ανάπτυξη των μικρών ηλικιών στην ΕΠΣ Θράκης.

Τέλος ο Μάνος Γαβριηλίδης ζήτησε από τις ομάδες να είναι σε εγρήγορση, αναφορικά με τον…τρομερό ιό, ενώ για ακόμα μια φορά έδωσε έμφαση στο κομμάτι των ακαδημιών και την ανάπτυξή του, στο οποίο ο νομός Ροδόπης αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα.

Share it