Search

Το σενάριο για Βασιλακάκη και τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα

Ελεύθερος απο την Ανόρθωση έμεινε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, με τον πρώην χαφ της Ξάνθης να αγωνίζεται φέτος σε 12 παιχνίδια σημειώνοντας και 1 γκολ πριν την πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος στην Κύπρο.

Απο την στιγμή που εμεινε ελεύθερος ο 31χρονος Ημαθιώτης μέσος, τα κυπριακά μέσα ξεκίνησαν και τα σενάρια με τα πρώτα εξ΄αυτών να βάζουν στο παιχνίδι την Ξάνθη

Αναμφίβολα, ο Βασιλακάκης αποτελεί ένα γνώριμο και αγαπητό στους Ξανθιώτες φιλάθλους και μη πρόσωπο, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ξάνθης, καθώς αγωνίστηκε εκεί την 8ετία 2009-2017 και αποτελούσε σταθερά βασικό γρανάζι της ομάδας, Κάτι που δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί, καθώς με την φανέλα της Ξάνθης έχει πραγματοποιήσει 213 εμφανίσεις, σημειώνοντας 18 γκολ και 19 ασίστ, ενώ παράλληλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει η έννοια του «ρίσκου» καθώς είναι γνωστή η ποιότητα και τι μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο.

Όμως παρά το σενάριο του  balla.com.cy κάτι τέτοιο τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολο, τόσο γιατί η Ξάνθη την δεδομένη στιγμή έχει στραμμένη την προσοχή της στο φινάλε της σεζόν και όχι σε μεταγραφές αλλά και τα οικονομικά δεδομένα του Βασιλακάκη μοιάζουν πολύ δύσκολα την δεδομένη στιγμή για τον ΑΟΞ. Ενώ για την περίπτωση του “Τεο” έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον τόσο η Γκαζιάντεπσπορ αλλά και ακόμη ένας σύλλογος απο την Τουρκία, με τους συλλόγους της γείτονας χώρας να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν αρκετά χρήμστα στον παίκτη σε αντίθεση με την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Βασιλακάκη, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας μας από τις 28 Μαΐου του 2019.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια (11 πρωταθλήματος, 1 κυπέλλου) με τη φανέλα της ομάδας μας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Ευχές στον Βασιλακάκη για ότι καλύτερο στη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστούμε επίσης τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Share it