Search

Τέλος εποχής! Χώρισαν μετά απο 6 χρόνια Γιάννης Δημητριάδης και Ηρακλής Ζυγού!!!

Μετά απο 6 τρομερά χρόνια, με κατάκτηση Κυπέλλου αλλά και πρωταθλήματος, όπως φυσικά και συμμετοχή στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά οι δρόμοι Ηρακλή Ζυγού και Γιάννη Δημητριάδη θα είναι χωριστοί.

Ο υποβιβασμός της ομάδας απο την Γ’ Εθνική θα φέρει αρκετές αλλαγές στον σύλλογο, με μια απο αυτές και ίσως την πιο δύσκολη απόφαση να είναι η απόφαση για απο κοινού λύση της συνεργασίας με τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας του Ηρακλή με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2015 αλλά και το πρωτάθλημα του 2019 που οδήγησε τον σύλλογο στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του στην Γ΄Εθνική

Η γεμάτη συγκίνηση ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει:

“ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ… ΜΕΓΑΛΕΣ”!
⚽️🔵Η απόφαση πολύ δύσκολη αλλά οι συγκυρίες και οι καταστάσεις που επικρατούν στην κοινωνία την δεδομένη στιγμή, μας οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση, ώστε μετά από έξι ονειρεμένα χρόνια να χωρίζουν οι δρόμοι μας. Ο Γιάννης αγαπήθηκε από όλους, η προσφορά του τεράστια, πρώτα από όλα ως άνθρωπος και στη συνέχεια ως προπονητής, άλλωστε τα πολλά λόγια είναι περιττά και τα αποτελέσματα “μιλούν” από μόνα τους. Ο Γιάννης Δημητριάδης ανέβασε επίπεδα την ομάδα μας, συνδυάζοντας την παρουσία του με τις δύο εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών της ομάδας, Κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης (2015) και πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (2019) με την άνοδο και την ιστορική συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρα κείμενά για αυτή την 6χρονη κοινή μας πορεία, θα μείνουμε όμως στα ουσιώδη που αναφέρθηκαν παραπάνω, διότι η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και θα κρατήσουμε σαν ανάμνηση όλα αυτά που μας δένουν τα έξι αυτά υπέροχα χρόνια.
🙏Γιάννη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε εσένα και στην υπέροχη οικογένεια σου, στην προσωπική σας ζωή και στην προπονητική σου καριέρα.
Θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας, ο δικός μας Γιάννης Δημητριάδης.
🔵⚽️Η “οικογένεια” του Ηρακλή Ζυγού💙

Share it