Search

Επένδυση στο μέλλον με την απόκτηση του Σμάλη και την ανανέωση του Σαλή από τον Πανθρακικό!

Στην απόκτηση και την ανανέωση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Πανθρακικός, επενδύοντας στο μέλλον.

Συγκεκριμένα με τα πράσινα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Παύλος Σμάλης που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Ορφέα Ξυλαγανής και ο Σαμή Χουσεΐν που ήδη από την περασμένη σεζόν πήρε το βάπτισμα το πυρός με τους Κομοτηναίους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 16χρονου Παύλου Σμάλη.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος, γεννημένος το 2004, ζει για το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με αυτό από την Β΄ Δημοτικού αγωνιζόμενος αρχικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μεσούνη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Στην συνέχεια πήρε παραστάσεις παρά την μικρή του ηλικία τόσο στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Β΄ ΕΠΣ Θράκης) όσο και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται πέρυσι αλλά και τον Ορφέα Ξυλαγανής, με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την σεζόν 2019/20.

Του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν γεμάτη υγεία και διάθεση για σκληρή δουλειά αγωνιζόμενος με την φανέλα με τον πυρσό στο στήθος.”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σαμή Χουσεϊν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος από πέρυσι πήρε το “βάπτισμα του πυρός” φορώντας την φανέλα με τον πυρσό στο στήθος, στάθηκε όμως άτυχος καθώς μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου τραυματίστηκε.

Η ομάδα μας δουλεύοντας με πλάνο και πίστη στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών της Ροδόπης δείχνει έμπρακτα εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, τα οποία έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε πολύ καλές συνθήκες και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου!

Ευχόμαστε στον Σαμή μία σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!”

Share it