Search

Η ιδιαίτερη αναφορά του Μάρτινς στον Τοροσίδη και η…άτυπη πρόταση ανανέωσης!

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Που μίλησε για αρκετά ζητήματα που έχει ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και για τη μεταγραφολογία που υπάρχει.

Αναφέρθηκε επίσης στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον ξανθιώτη αμυντικό Βασίλη Τοροσίδη μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικά για τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη δήλωσε: «Όμως θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά σε δύο παίκτες. Μπορεί να μην έχουν βλέψεις για μεταγραφή σε άλλους συλλόγους όμως είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Τον Τοροσίδη και τον Αβραάμ. Αποτελούν την προέκτασή μου, την προέκταση του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο, στην προπόνηση, στα αποδυτήρια και παντού. Μπορεί να μην έχουν παίξει τόσο πολύ αλλά έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της ομάδας μας. Απίστευτα σημαντικές προσωπικότητες.

Σαν προπονητής θα ήθελα πολύ να τους υπολογίζω και για του χρόνου. Βέβαια εξαρτάται και από εκείνους. Από τα σχέδια και τις βλέψεις τους. Δηλώνω όμως πως τους θέλω. Μπορεί η ηλικία να μην τους βοηθάει αλλά είναι παίκτες που βοηθάνε πολύ με την προσωπικότητα, την κουλτούρα τους αλλά και το πόσο καλά ξέρουν την φιλοσοφία του Ολυμπιακού, κάτι που ο Ολυμπιακός στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Την απέκτησε γρήγορα χάρις σε αυτούς».

Share it