Search

Ανατροπή δεδομενων στην ΑΕ Αμπελοκήπων που…τρέχει για Γ’ Εθνική!

Αν και όλα έδειχναν πως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όλα γύρισαν τούμπα για την ΑΕ Αμπελοκήπων που έχει μπει ήδη το πλάνο Γ΄ Εθνικής!

Οι νταμπλούχοι Δράμας ετοιμάζονται για την πρόκληση των εθνικών κατηγοριών, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να παραμένει τελικά, αν και είχε ανακοινωθεί η αποχώρησή του, «τιμονιέρης» και να σχεδιάζει το νέο ρόστερ μαζί με τη διοίκηση. Ήδη έχει συμφωνήσει να παραμείνει σχεδόν όλος ο βασικός «σκελετός» που έφερε την άνοδο και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

Εξαίρεση αποτελούν οι έμπειροι γηγενείς μεσοεπιθετικοί, Αλέξης Κουμπρόγλου και Δημήτρης Ουζούνης, που λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρούν, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν (σε χρόνο, προπονήσεις και ταξίδια) στις υψηλές απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής, ενώ για τον ίδιο λόγο αποχωρεί και ο αριστερός μπακ, Λάζαρος Ξενίδης.

Όσο για την ενίσχυση, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κρούσεις, κυρίως από την ποδοσφαιρική «αγορά» του νομού Δράμας και δεν θα αργήσουν οι πρώτες συμφωνίες.

Share it