Search

Ξαναφορά τη φανέλα με τον πυρσό και ο Λειβαδιώτης!

Άλλη μια μεγάλη επιστροφή είχαμε στις τάξεις του Πανθρακικού.

Μετά την επανένταξη των Αντωνιάδη και Γιαννακιτσίδη, είναι η σειρά του Άγγελου Λειβαδιώτη να ξαναφορέσει τη φανέλα με τον πυρσό.

Ο Κομοτηναίος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, όπου αγωνίζονταν υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαχαρίδη, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Έβρου Σουφλίου, Δόξας Προσκυνητών, πριν κατακτήσει το νταμπλ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και αγωνιστεί στην Ελπίδα Σαπών τη χρονιά που έληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Άγγελο Λειβαδιώτη.

Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού αγωνιζόμενος με επιτυχία στην Κ19 και την Κ20.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Προσκυνητών ενώ πριν δυο χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών.

Καλώς ήρθες Αγγελε στο σπίτι σου!”

Share it