Search

Ο Νίκος Κεχαγιάς μιλά για Τζόλη, Βαγιαννίδη και την αξιοποίηση νέων παικτών

Ο τεχνικός της εθνικής νέων, Νίκος Κεχαγιάς γνωρίζει πολύ καλά τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ Χρήστο Τζόλη, καθώς τον είχε καλέσει και στην παίδων, όταν την προπονούσε, ενώ φυσικά το προσκλητήριο είναι σταθερό και τώρα.

Γι’ αυτό και μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο βετεράνος άσος της Ξάνθης και νυν ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον άσο του Δικεφάλου και την εκτελεστική του δεινότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο:

«Είναι ευχάριστο να παίρνουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά. Τον είχα 2 χρόνια και στην παίδων, τον είχα καλέσει είχε δείξει ότι έχει κάτι ξεχωριστό. Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε νεαρούς να παίρνουν ευκαιρίες. Είχαμε πολύ καλή παρουσία με την παίδων και μας τράβηξε και έδειξε στοιχεία μεγάλου παίκτη. Δεν περίμενα να τον δω τόσο σύντομα να μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Θέλουν συνεχόμενα παιχνίδια αυτά τα παιδιά και να πάρουν παραστάσεις για να δείξει τι μπορεί να πετύχει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ταπεινός, συζητήσιμος και ακούει πολύ. Δεν το συναντάς εύκολα αυτό. Εχει θράσος όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του στο σκοράρισμα. είναι όταν θα πάρει παιχνίδια και θα βρεθεί κοντά στην περιοχή. Μπορεί να τελειώνει άμεσα φάσεις. Εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι αντίληψη τη φάσης και η εκτέλεση. Στα τελειώματα που κάναμε από τα 10 τα 8 ήταν γκολ. Εβλεπε την εστία σαν τέρμα του ράγκμπι. Επιλέγει πού θα εκτελέσει».

Στο ερώτημα για τον Βαγιαννίδη που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Ιντερ:

«Και ο Βαγιαννίδης είναι ταλέντο και εξελίξιμος, αρκεί να μην τρελαθεί με όλο αυτό που συμβαίνει. Εκεί φοβάμαι τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν περιπτώσεις που μεγάλα ταλέντα παρασύρθηκαν. Όταν ήμουν τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης όταν αποκτούσαν επαγγελματικό συμβόλαιο νόμιζαν ότι εκεί τελείωσαν όλα. Υπάρχει ευθύνη των ομάδων, αλλά και των παιδιών. Θέλει και υπομονή από τις ομάδες, να μην τους ακυρώνουν».

Share it