Search

Εξάντλησε την αυστηρότητα του στον μασέρ της Ξάνθης το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο!

Σε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και πρόστιμο 5,000 ευρώ προχώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο σε βάρος του υψηλώσομου μασέρ της Ξάνθης Γιώργου Δουλγεράκη(τον βλέπετε στην φωτογραφία πίσω απο τους βοηθούς Χατζηαθανασίου – Κόλτση) για όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο Διαμαντόπουλος στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα και η ΠΑΕ Ξάνθη δέχτηκε πρόστιμο 5,000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής:

Α/ ΠΑΕ Ξάνθη, Γ. Δουλγεράκης (Μασέρ): “Βάσει των αναφερομένων στο από 21/06/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 21/06/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Share it