Search

Επέστρεψε στους πάγκους για χάρη του Ορφέα Ελευθερούπολης ο Στέλιος Κατρακυλάκης!

Επιστρέφει στους πάγκους ο πολύπειρος τεχνικός Στέλιος Κατρακυλάκης, που μάλιστα θα καθίσει μετά απο 8 περίπου χρόνια στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης με προϋπηρεσία στον πάγκο τόσο της ΠΑΕ Θράκη όσο και της ΠΑΕ Ξάνθη, όπου υπήρξε και τιμ μάνατζερ, και μεγάλη καριέρα στους πάγκους ομάδων της Καβάλας αποφάσισε πέρα απο την ενασχόληση του στην Ακαδημία των Ελπίδων Καβάλας να αποδεχτεί την κρούση του Ορφέα Ελευθερούπολης. Άλλωστε με την ιστορική ομάδα της Ελευθερούπολης γνώρισε ανόδους από το τοπικό στη Γ` και Δ` Εθνική,  κατέκτησε κύπελλα της ΕΠΣΚ αλλά και είχε πολύ καλές παρουσίες στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορφέα:

«Νέος προπονητής ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Στέλιου Κατρακυλάκη στη θέση του προπονητή του συλλόγου μας. Ο Στέλιος επιστρέφει στην οικογένεια του Ορφέα αν και δεν έλειψε ποτέ. Ήταν πάντοτε μέλος μας.

Παράλληλα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, ο Στέλιος Κατρακυλάκης συνεχίζει το έργο του και στην Ακαδημία Ελπίδες Καβάλας στην οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια»

Share it