Search

Θανάσης Κασαμπαλής: «Οι μεταγραφές του Εθνικού δεν είχαν μπλοκάρει από την προσφυγή του Σταύρου»

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Σαββάτου στον Εθνικό, διαβάστηκε και ένα έγγραφο που υπογράφει ο Θανάσης Κασαμπαλής, προπονητής των αναπτυξιακών της ομάδας και πατέρας του πρώην αθλητή του Εθνικού Σταύρου.

Με αυτό ο Θανάσης Κασαμπαλής κάνει γνωστό ότι για τις μεταγραφές που μπλόκαραν τον Δεκέμβριο, δεν έπαιξε ρόλο η προσφυγή του γιου του Σταύρου, αλλά η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων στον φάκελο που δόθηκε από το ΤΑΑ στην επιτροπή αδειοδότησης.

Αναλυτικά τονίζει: 

«Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση και με βάσει δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου για τα οποία πήρα θέση, αναρτήθηκε έγγραφο με ονόματα 3 αθλητών σύμφωνα με το οποίο μπλοκαρίστηκαν οι μεταγραφές του Δεκέμβρη με σκοπό την διάψευση της δήλωσης μου. Επειδή συγκεκριμένες ιστοσελίδες και δημοσιογράφοι έχουν διαδωθεί σε έναν αγώνα συστηματικής μονόπλευρης ενημέρωσης ή παρουσίασης της μισής αλήθειας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω σχετικά με την υπόθεση τα εξής:

1) Ο Σταύρος Κασαμπαλής, ήταν ξεκάθαρος από την αρχή προς το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, τον ΠΑΣΑΠ, ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι με το οποίο, με οποιοδήποτε τρόπο, θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στον σύλλογο. Υπάρχει και η σχετική αλληλογγραφία που το αποδεικνύει.

2) Είναι γνωστό ότι στις 20 Δεκεμβρίου που συζητήθηκαν αυτά τα θέματα 2 σύλλογοι δεν είχαν παρουσιάσει όπως όφειλαν τους φακέλους με τα αποδεικτικά της τήρησης του διακανονισμού για τους αθλητές που είχαν υπογράψει τον Σεπτέμβρη, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Εθνικός».

Ο πρόεδρος κ. Μεσινέζης πρόσθεσε ακολούθως:

«Άρα, δεν έφταιγε η προσφυγή η συγκεκριμένη, αλλά το θέμα του φακέλου. Δεν είχε κατατεθεί καθόλου φάκελος. Ουσιαστικά δώσαμε τον Δεκέμβρη, τον ίδιο φάκελο που είχαμε δώσει τον Σεπτέμβρη»

Share it