Search

«Πάγωμα» της επιχορήγησης των 60 χιλ. από τον Δήμο στον Εθνικό μετά από κατάσχεση πληρωμών από Σιδηρόπουλο!

Ακόμη ένα πρόβλημα στα πολλά που ήδη είχε να λύσει ο Εθνικός, έγινε γνωστό στην Έκτακτη Γ.Σ. του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο Εθνικός δεν μπορεί να δώσει αλλά ούτε και να λάβει χρήματα καθώς έχουν παγώσει όλοι οι λογαριασμοί, λόγω κατάσχεσης πληρωμών από τον πρώην αρχηγό της ομάδας βόλεϊ και πρώην μέλος παλαιότερης διοίκησης ΤΑΑ Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, που προχώρησε σε διαταγή πληρωμής για χρέη ύψους 25.000 ευρώ προς το πρόσωπο του.

Αυτό είπε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης τονίζοντας ότι σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα η επιχορήγηση των 60.000 ευρώ από την δημοτική αρχή προς τον σύλλογο είναι πλέον στον «αέρα».

Όπως σημείωσε επίσης έγιναν προσπάθειες για διακανονισμούς με τον πρώην αθλητή της ομάδας αλλά εκείνος δεν συμφώνησε. «Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να απεμπλακούν οι λογαριασμοί, για να μπορέσουμε να εισπράξουμε για να πληρώσουμε», πρόσθεσε ο κ. Μεσινέζης.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά του Σιδηρόπουλου, (χωρίς να είναι υποχρεωμένος) έχει προτείνει διακανονισμό στον Εθνικό, με τον σύλλογο να μην του έχει απαντήσει ακόμη.

Το παραπάνω διαψεύδεται από τον Εθνικό και μάλιστα σε επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με διοικούντες του συλλόγου, μας μεταφέρθηκε ότι ο Εθνικός έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στον Άκη Σιδηρόπουλο, ενώ εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα του καταθέσουν νέα πρόταση.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην Γ.Σ. σε λίγα λεπτά σε επόμενη ανάρτηση.

Share it