Search

Κράτησε τέσσερις και αποχαιρέτησε δύο ακόμα ο Πανθρακικός!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με 4 ακόμα ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Συγκεκριμένα τα πράσινα θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Σωτήρης Κεχαγιάς, Γρηγόρης Τοπάλι, Τιμόθεος Ζάγγουλος και Κώστας Τσαγκαλίδης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και το τέλος της συνεργασίας του συλλόγου με δύο ακόμα παίκτες και δη με τους Σάββα Γιάζο και Δήμο Καραγιαννίδη, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Κεχαγιά.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Κομοτηναίος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, θέλοντας να συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας με την ποιοτητα του, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας μας.

Έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό και έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους προπονητές και τερματοφύλακες με τον πυρσό στο στήθος είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομαδα μας στον δρόμο των επιτυχιών.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός την νέα σεζόν και να πανηγυρίσουμε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες μαζί.”

 

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Τοπάλι.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, θέλοντας να συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας με την ποιοτητα του και τον δυναμισμό του. Η εμπειρία του σε συνδυασμό από τις παραστάσεις που έχει αποκομίσει απο την συμμετοχή του σε εθνικές κατηγορίες αναμένεται να αποτελέσει σύμμαχο στην προσπάθεια μας για επιστροφή σε εθνικές κατηγορίες.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός την νέα σεζόν και να πανηγυρίσουμε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες μαζί.”

 

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Τιμόθεο Ζαγγουλο.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Κύπριος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, θέλοντας να συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας με την ποιοτητα του και τον δυναμισμό του.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός την νέα σεζόν και να πανηγυρίσουμε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες.”

 

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Τσαγκαλίδη.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Κομοτηναίος πλάγιος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του, θέλοντας να συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός την νέα σεζόν”

 

“Ολοκληρώνεται ο κύκλος παρουσίας στην ομάδα μας και την Κομοτηνή για τον Σάββα Γιάζο.

Αγωνιζόμενος με την φανέλα του Πανθρακικού από την Β’ ΕΠΣ Θράκης δέθηκε και αγάπησε την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι πως ο Πανθρακικός έχει ενα ξεχωριστό κομμάτι στην ζωή του.

Σάββα σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή σου και την ποδοσφαιρική σου πορεία.”

 

“Μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Πανθρακικού, ο Δήμος Καραγιαννίδης αποχαιρετά την ομάδα μας και την Κομοτηνή καθώς ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών στην πόλη μας.

Του ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο στη ζωή του και στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και την αγάπη που έδειξε στην ομάδα μας αγωνιζόμενος με τον πυρσό στο στήθος.”

Share it