Search

Έριξε “βόμβα” με Κώστα Φλίσκα ο Πανσερραϊκός! Αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε ο Πανσερραϊκός που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ, Κώστα Φλίσκα.

Ο Καρδιτσιώτης που αγωνίστηκε για 13 ολόκληρα χρόνια στην Ξάνθη, όντας απο τους πλέον πιστούς ποδοσφαιριστές στον ΑΟΞ, το καλοκαίρι του 2019 “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και έκτοτε διέμενε στις Σέρρες απ’ όπου είναι η σύζυγος του. Με τον Πανσερραϊκό να εκμεταλλεύεται αυτή την συγκηρία και να τον πείθει να ασχοληθει με το ποδόσφαιρο σε ένα νέο ρόλο για αυτόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σερραίων αναφέρει:

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Κώστα Φλίσκα, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, μια σπουδαία προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τον ρόλο του αρχηγού των αποδυτήριων. Καλή επιτυχία.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Κώστας Φλίσκας είναι γεννημένος στις 29/12/1980 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια σεζόν το 2004/05 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Από το 2005 έως το 2019, φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Ξάνθης, με επιτυχία. Για 8 χρόνια αποτέλεσε τον αρχηγό των Θρακιωτών και αναδείχτηκε τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ξάνθης. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του, κατέχει το ρεκόρ, του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο, της Super League.

Share it