Search

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου η κλήρωση ανακατανομής των ομίλων ΓΑΣ, Λεύκιππου, Ασπίδας και Αρίωνα!

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ, η κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων Αθήνας, Πειραιάς και Θεσσαλονίκης.

Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην υπάρχει Θρακιώτικο ενδιαφέρον, όμως είναι σαφές πως η κλήρωση αφορά και ενδιαφέρει πολύ όλες τις ομάδες της Θράκης που θα μετέχουν τη νέα χρονιά σε Εθνικές κατηγορίες  με τους ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππο Ξάνθης να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στην Β’ Εθνική, τους Ασπίδα και Αρίωνα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική και την Ασπίδα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου των Σωματείων και αποδοχής τους στις Εθνικές Κατηγορίες, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων Αθήνας, Πειραιάς και Θεσσαλονίκης
1.    στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Aνδρών,
2.    στον 2ο, 3ο και 4ο, 6ο  Όμιλο αντίστοιχα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Aνδρών,
3.    στον 1ο, 2ο και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο.

Οι παραπάνω κληρώσεις θα γίνουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. και θα καλυφθούν με live streaming μέσω του youtube της Ε.Ο.Κ. καθότι λόγω της κατάστασης δεν μπορεί να υπάρχει η φυσική σας παρουσία στον χώρο.

Share it