Search

Ζήτησε αναβολή των εκλογών στη Super League 1 ο Ολυμπιακός!

Με επιστολή του στη Διοργανώτρια Αρχή, ο Ολυμπιακός ζητάει την αναβολή των εκλογών προεδρίας και να παραταθεί η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου(!) μέχρι το τέλος των play off

Την Παρασκευή (19/6) έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι εκλογές στη Λίγκα, απ’ όπου και θα προκύψει το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Λυσάνδρου στην προεδρία με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μπουτσικάρη να είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στον “εκλεκτό” του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια.

Και έτσι ο Ολυμπιακός βλέποντας την… ήττα του ιδιοκτήτη της Λάρισας προχώρησε στην κίνηση του και με επιστολή στη Διοργανώτρια Αρχή ζητάει την αναβολή της διαδικασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως ακόμη η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό θέλουν να παραταθεί η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου μέχρι το τέλος των play off.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Σας ζητούμε όπως θέσετε προς συζήτηση ως θέμα κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου (και μάλιστα ως δεύτερο θέμα συζήτησης) την παράταση της θητείας του Προεδρείου της Superleague 1 μετά την 30η Ιουνίου και ως την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και κατ’ ακολουθία την αναβολή της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών σε χρόνο μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου».

Πάντως, η λογική λέει πως οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ θα παραβρεθούν κανονικά στη συνάντηση και εκεί θα ψηφίσουν για το αν θα κάνουν δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων».

Share it