Search

Στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση του CAS που αποφασίζει για την φερόμενη πολυιδιοκτησία

Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί οριστικά η εκδίκαση από το CAS για την περιβόητη υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας.

Όλες εμπλεκόμενες πλευρές(ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΕΠΟ και Ξάνθη) αποδέχθηκαν την ημερομηνία που είχε προτείνει το Ανώτατο Δικαστήριο και πλέον η 6η Ιουλίου είναι η οριστική ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση για την σχετική υπόθεση.  Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης που είχε ζητήσει μικρή παράταση φρόντισε να το πράξει για 8 μέρες, μέχρι τις 29 Ιουνίου δηλαδή, ώστε να μην επηρεαστεί η ημερομηνία και να γίνει κανονικά στις 6/7.

Πλέον η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με την εκδίκαση από το Ανώτατο Δικαστήριο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει οριστικές απαντήσεις. Με τους Ξάνθη και ΠΑΟΚ να πετυχαίνουν μια πρώτη νίκη καθώς επέμεναν η υπόθεση να τελειώσει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου. Μάλιστα απο το CAS έδειξε ξεκάθαρα πως θέλει να βγάλει απόφαση μέχρι τότε κάνοντας άλλωστε και σχετικό ερώτημα στην ΕΠΟ για το πότε λήγει το πρωτάθλημα για να “τρέξει” η υπόθεση ώστε να βγει απόφαση πριν την επικύρωση των βαθμολογιών, άλλωστε τόσο ο ΠΑΟΚ όσο φυσικά και η Ξάνθη διεκδικούν την αθώωση τους που θα τους φέρει πίσω τους 7 βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν.

Share it