Search

Τρεις ακόμα προσθήκες από την Ξυλαγανή στον ΠΑΟΚοσμίου!

Συνεχίζεται έντονα η μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα του Κοσμίου με την απόκτηση τριών ακόμα παικτών από τον Ορφέα Ξυλαγανής. Ο λόγος για τους Στέλιο Ηλιόπουλο, Φώτη Γεωργιάδη και Γιάννη Κουτσουρόπουλο, που από τη νέα σεζόν θα φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Ηλιόπουλος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ήταν μέλος του Ορφέα για 9 χρόνια, ενώ αναμένεται να έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, του παίκτη-γυμναστή. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Εθνικό Μελιγαλά, Αστέρα Αιγείρου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, έχοντας στην τελευταία επίσης παρόμοιο ρόλο και μάλιστα στη Γ’ Εθνική.

Ο Γεωργιάδης αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, έχοντας περάσει επίσης και από Μεσούνη, τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, τον Α.Ο. Αλεξανδρούπολης και την Ελπίδα Σαπών.

Τέλος ο Κουτσουρόπουλος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν με την ομάδα των Παγουρίων, ενώ αγωνίζεται σαν κεντρικός επιθετικός.

Η ομάδα του Κοσμίου δείχνει με αυτές τις κινήσεις την θέληση που έχει να προσπεράσει την περασμένη χρονιά και να επιστρέψει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, στηρίζοντας τον προπονητή της με παίκτες που γνωρίζει ότι μπορούν να βοηθήσουν, να επιτευχθούν οι στόχοι της.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο Καλαματιανό αμυντικό και γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο.

Ως ποδοσφαιριστής ο Στέλιος έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Μελιγαλά
Αστέρας Αιγείρου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Ορφέας Ξυλαγανής (9 χρόνια ),

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Ορφέα Ξυλαγανής.
Καλώς ήρθες Στέλιο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία.”

“Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Φώτη Γεωργιαδη.

Ως ποδοσφαιριστής ο Φώτης έχει αγωνιστεί στην Μεσούνη μετά Κ19 και Κ21 του Πανθρακικόυ , Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων , Ορφέα Ξυλαγανής , ΑΟ Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) , Ελπίδα Σαπών.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Ορφέα Ξυλαγανής.
Καλώς ήρθες Φωτη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία.”

“Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο Καλαματιανό επιθετικό Γιάννη Κουτσουρόπουλο.
Ο Γιάννης είναι φοιτητής στο πρώτο έτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει αγωνιστεί στον Δαναό Καλαμάτας όπου είχε βγεί πρώτος σκόρερ με 30 γκολ.
Την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και στην μικτή Μεσσηνίας όπου σημείωσε 10 τέρματα.
Επίσης έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμάτας και στην Σπερχογεία.

Την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε από τα τέλη Ιανουαρίου στον Ορφέα Ξυλαγανής για την Α& ΕΠΣ Θράκης αλλά δεν είχε πολλές συμμετοχές.

Καλοσωρίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα μας, του ευχόμαστε μια γεμάτη και υγιή χρόνια και να φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.”

Share it