Search

Με νέο Πρόεδρο, ενισχυμένη διοίκηση και Γ. Καραγκιόζη στο τιμόνι η Ελπίδα Γενησέας!

Με αρκετές αλλαγές εκτός και εντός γηπέδου θα παρουσιαστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης η Ελπίδα Γενησέας.

Το ιστορικό σωματείο προχωρά σε αρκετά σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι οπού Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης ενώ μαζί του εισέρχονται και άλλα άτομα που άπαντες προέρχονται απο το χωριό της Γενησέας, ενώ κοντά στη νέα διοίκηση θα είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Πατρώνης(τον βλέπετε στην φωτο κάτω μαζί με τον νέο πρόεδρο και το νέο προπονητή της ομάδας) και άλλα μέλη της τελευταίας διοίκησης δείχνοντας έτσι πως κάτι δυνατό χτίζεται στην Γενησέα. Σύντομα μάλιστα θα ανακοινωθεί το ενισχυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μάλιστα θα έχει και την δυνατή υποστήριξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Οκάν Χατζητερζόγλου που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας του χωριού του.

Όσον αφορά στο κομμάτι του προπονητή μετά την απόφαση του Χρήστου Νεοφυτίδη να αποσυρθεί η νέα διοίκηση κινήθηκε γρήγορα και έκανε την έκπληξη δίνοντας την ευκαιρία στον Γιάννη Καραγκιόζη, στην πρώτη του προπονητική απόπειρα μετά την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά. Στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και η ενίσχυση του με φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι πρώτες κινήσεις τόσο ενίσχυσης του ρόστερ όσο και του τεχνικού τιμ.

Share it