Συνεχίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ΑΕ Χρυσού ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος!

Με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο για πέμπτη συνεχή χρονιά στον πάγκο της και με νέο διοικητικό σχήμα θα πορευτεί η Α.Ε. Χρυσού στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Ο 43χρονος Τρικαλινός προπονητής που πέρασε τόσο ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως μέλος του τεχνικού τιμ του Πανθρακικού, είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Χρυσού το Δεκέμβριο του 2016, έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση της ομάδας και θα την καθοδηγήσει και στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Α.Ε. Χρυσού

«Η νέα διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή μας Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος καλείται να οδηγήσει για ακόμη μια χρονιά την ομάδα μας σε πορεία πρωταθλητισμού. Οι συζητήσεις για την ανανέωση κράτησαν ελάχιστα λεπτά και αμέσως μετά έγινε ένας αρχικός σχεδιασμός για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας. Πέμπτη χρονιά μαζί λοιπόν. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή δύναμη για την ερχόμενη σεζόν. Η στήριξη και η συνεργασία όλων μας μαζί του για την επίτευξη των στόχων μας θα υπάρχει σε καθημερινή βάση, όπως άλλωστε λειτούργησε αυτή η πετυχημένη συνταγή τα προηγούμενα χρόνια».

Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Χρυσού:

 1. Πρόεδρος: Γανιτάς Σταύρος
 2. Αντιπρόεδρος:Μήτρακας Ζήσης
 3. Γεν. Γραμματέας: Κώρης Φώτιος
 4. Ταμίας: Πύρτσιος Αλέξανδρος
 5. Γεν. Αρχηγός: Καντιτζίδης Γεώργιος
 6. Έφορος: Κουτσιαντζής Κων/νος
 7. Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Αυγέρης Στέλιος

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι:

 1. Λαζαρίδης Θεολόγης
 2. Κώρης Κων/νος
 3. Βλάχος Κων/νος
 4. Μάτσικας Ιωάννης
 5. Καντιτζίδης Αντώνιος
 6. Ζήτσας Αθανάσιος
 7. Μπομπότας Φώτιος

Share it