Search

Κανονικά και με την διεξαγωγή «ειδικών» αγωνισμάτων τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα!

Στην κατεύθυνση να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στις αθλήτριες και στους αθλητές σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, ο ΣΕΓΑΣ όχι μόνο δεν αναβάλλει αγώνες αλλά εντάσσει στο αγωνιστικό του πρόγραμμα και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας που έχει ήδη εγκριθεί από την ΓΓΑ, όλο και περισσότερους.

Στο τελευταίο ΔΣ (11/6) αποφασίστηκε η διεξαγωγή των «ειδικών» αγωνισμάτων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, και πάντα με την προϋπόθεση της τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά:

  • Το αγώνισμα των 10.000μ των κατηγοριών Α/Γ – Κ23 και οι σκυταλοδρομίες 4χ100 και 4χ400μ της κατηγορίας Κ23 θα διεξαχθούν στις 15/7 στο Άργος Ορεστικό παράλληλα με το ομώνυμο Γκραν Πρι.
  • Στην Πάτρα στις 9/8 θα διεξαχθεί το αγώνισμα των 20.000μ βάδην της κατηγορίας Α/Γ στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ-Κ23.
  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων των κατηγοριών Κ18-Κ23-Α/Γ θα διεξαχθεί επίσης στην Πάτρα στις 10-11/8.
  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Κ20 θα διεξαχθεί στο πανελλήνιο της κατηγορίας (1-2/8 Ιωάννινα).
  • Το αγώνισμα των 3.000μ Κ20 θα διεξαχθεί με ελεύθερη συμμετοχή (χωρίς πρόκριση) στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, 1-2/8 Ιωάννινα.

*** Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις προκηρύξεις των αγώνων που θα εκδοθούν. 

Τα «Δρόμεια»

Μετά από αίτημα των διοργανωτών αποφασίστηκε η διεξαγωγή του Διεθνούς Μίτινγκ «Δρόμεια» την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο ΔΑΚ Βάρης με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί το Υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ με ευθύνη των διοργανωτών.

Share it